Ana içeriğe atla

29 Şubat - 6 Mart Haftası Burç Yorumları

 
 
Koç ve Yükselen Koç Burçları,
Haftaya özellikle ilişkiler konusunda dengeli ve iyi başlıyorsunuz. Haftanın ilk iki günü oldukça enerjiksiniz diyebilirim. Özellikle eğitim, seyahat gibi konularda aktif rol almak isteyebilirsiniz. 3 Mart tarihi itibariye ufak sürprizler söz konusu olabilir. Aynı zamanda dış görünüşünüzde minik değişiklikler yapma kararı da alabilirsiniz. Hafta ortasında ise daha kariyer odaklı ve melankolik bir ruh halinde olma ihtimaliniz yüksek. 5 Mart tarihinde Merkür ve Marsın kare açısı sizi özellikle ortak kaynaklar konusunda zorlayabilir. Başvuru yaptığınız bir kredi için olumsuz yanıt alabilirsiniz ya da gecikmeler söz konusu olabilir.
Yine aynı tarihte Merkür Balık burcuna geçiş yapacak. 22 Mart tarihine kadar burada hareketine devam edecek. Bu süreçte, içe kapanma, isteksizlik, sağlık problemlerine kafayı takma, kendini ifade edememe gibi bazı durumlar gelişebilir ancak geçici olacaktır. 6 Mart tarihinde ise yönetici gezegeniniz Mars yine ateş grubundan Yay burcuna geçiş yapacak. Bu süreçte hareketleriniz abartılı, sözleriniz kırıcı olabileceği gibi ani kararlar alarak hızlı hareket etmek isteyebileceksiniz. Düşünmeden harekete geçmemenizde fayda var.
Boğa ve Yükselen Boğa Burçları,
Haftaya, kariyer evinizde hareket eden yönetici gezegeninizin Satürn ile yapacağı uyumlu açı ile başlıyorsunuz. Kendinizi rahat hissedeceksiniz. Kariyer konularında minik sürpriz gelişmeler yaşayabileceğiniz gibi, üstlerinizle yapacağınız görüşmeler için de uygun bir zaman olacak.  Haftanın ilk iki günü meraklı ve girişkensiniz.  5 Mart tarihinde Merkür Mars ile kare açı yapacaklar. Bu süreçte özellikle anneniz ve eşiniz arasında köprü kurmak durumunda kalırken bir çoğunuz işle ev arasında zorlanabilir, vaktinizi doğru kullanamayabilirsiniz. Zihinsel olarak biraz baskı altında hissedebileceğiniz bir zaman dilimi.
Yine 5 Mart tarihinde iletişim gezegeni Merkür, Balık burcuna geçiş yapacak. Bununla birlikte bazı projelere dahil olabilir, ek görevler alabilirsiniz. Ancak aldığınız görevleri çok iyi bir şekilde yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Merkür’ün Balık burcunda zararlı çalışma sebebiyle tıkanmış ve tükenmiş hiseetmeniz olasıdır. 6 Mart tarihinde ise Mars Yay burcuna geçiş yapıyor. Maddi konularda destek alabileceğiniz, kredi vb gibi başvurularınızın sonucunu alabileceğiniz hareketli bir süreç olarak.
İkizler ve Yükselen İkizler Burçları,
Haftaya oldukça keyifli başlıyorsunuz. Eşiniz ya da yakın arkadaşlarınızla seyahat planlayabilir hatta sürpriz bir plana dahil edilebilirsiniz. Haftanın ilk günü Ayın karşıt burcunuz Yay burcunda hareket etmesi sizi ekstra keyiflendirecek. Hiperaktif ve neşeli olacaksınız. Hafta Ortasında eşinizin kaynaklarına ihtiyaç duyabilirsiniz. Ya da kredi, borç vb gibi desteklerden faydalanmak için plan yapabilirsiniz. 5 Mart tarihinde yönetici gezegeniniz Merkür, Mars ile kare açı yapacak. Kariyer ve iş konusunda zorlanabilirsiniz bu süreçte. İş ortamıyla ya da iş arkadaşlarınızla alakalı çıkacak olan sorunlarda sakinliğinizi korumanız gerekmektedir.
Yine 5 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiş yapacak ve 22 Mart tarihine kadar orada kalacak. Bu süreçte Merkür bu burçta zarar gördüğünden, kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, kariyerinizle alakalı konularda pasif agresif bir tutum sergileyebilir, dikkat dağınıklığı sebebiyle hatalar yapabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız. Ve 6 Mart tarihinde de Mars karşıt burcunuz olan Yay burcuna geçiyor. Yeni bir ilişki, söz konusu olabileceği gibi arkadaşlık, evlilik, iş ortaklığı gibi bir çok konuda da biraz abartılı ve sinirli davranabilirsiniz. Ani kararlar alarak uygulamaya geçmeye çalışabilirsiniz. Çok iyi düşünmelisiniz.
Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları,
Evliyseniz eşinizin işiyle alakalı güzel bir gelişme ile başlayabilirsiniz bu haftaya. Ya da aile ya da banka desteği ile maddi anlamda rahatladığınız bir süreç olabilir. Yönetici gezegeniniz Ay’ın haftanın ilk üç günü yay burcunda hareket etmesi özellikle günlük rutin işlerinizi yapmanızda faydalı olacak. Oldukça hareketlisiniz çünkü. İş yerinizde de değişken enerjiler olabileceği gibi hareketlilik ve neşe söz konusu.5 Mart tarihinde Merkür yine su grubundan zararlı çalıştığı Balık burcuna geçiş yapacak. 22 Mart tarihine kadar burada hareket edecek. Bu süreçte, eğitim,akademi, kurs, yurtdışı seyahatler, uluslararsı ilişkiler gibi konularda bazı ertelenmeler olabilir. Dikkat dağınıklığı söz konusu olacak.
Yine aynı tarihte Merkür ve Mars kare görünümde olacaklar. 3-4 gün kadar etkili olacak olan bu açı altında, daha fazla sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Partnerinizle vakit geçirmek için diretebilirsiniz ancak denk getiremediğiniz durumlarda fazla tepki verebilirsiniz. 6 Mart tarihinde Mars yay burcuna geçiş yapıyor. İş konuları hız kazanırken, daha hareketli ve keyifli olacaksınız. Ancak ani tepkiler vermeniz, acelecilik sebebiyle işleri karıştırmanız mümkün.
Aslan ve Yükselen Aslan Burçları,
Haftaya aşk, çocuklar, sosyal konularla alakalı gelişmelerle başlayabilirsiniz. Haftanın ilk iki günü oldukça enerjiksiniz. Eşiniz ya da partneriniz tarafından minik bir sürpriz yapılabilir oldukça hoşunuza gidecek. Ancak 5 Mart tarihinde Merkür’ün Mars ile yapacağı kare açı, özellikle ailenizle ve bazı arkadaşlarınızla aranızda iletişim sorunları yaratabilir. Fazla tepkisel davranabilirsiniz. Sözlerinize ve tepkilerinize ekstra dikkat etmeniz gereken bir zaman olacak. Yine aynı tarihte Merkür Balık burcuna geçiş yapacak.  22 Mart tarihine kadar seyahatine burada devam edecek.
Merkür Balık burcunda zararlı çalışır. Ufak kazalara, suyla veya elektirikle alakalı konulara dikkat etmenizde fayda var. 6 Mart tarihinde ise, Mars Yay burcuna geçiş yapıyor. Aşk ve sosyal hayatınıza renk gelecek diyebilirim. Tutkulu ama cool bir ilişkiye kendinize bırakma isteğiniz artabilir. Ya da uzun zamandır aklınızda olan kişiyle ilgili bir girşimde bulunabilirsiniz ya da o size açılabilir. Haftasonu ise yöneticiniz Güneş Satürn ile kare açı yapacak. Otorite konumundaki kişiler ya da hayatınızdaki baba figürü gibi otorite olan insanlar kimlerse onlarla alakalı zorlayıcı durumlar meydana gelebilir. Kendinizi ifade etmekte, ortaya koymakta zorlanabilirsiniz.
Başak ve Yükselen Başak Burçları,
Bu hafta sizin için özellikle haftaortasından itibaren biraz zorlayıcı geçebilecek gibi görünüyor. Haftanın ilk günlerinde iş yerinizde ufak sürprizler sizin sevindirebilir. Belki beklediğiniz görev değişikliği ya da iş arkadaşlarınızdan alacağınız bir hediye ile mutlu olabilirsiniz. Ancak 5 Mart tarihinde yönetici gezegeniniz Merkür önce mars ile kare açı yapacak sonra da karşıt burcunuz Balık burcuna geçiş yapacak. Merkür’ün Mars karesi, aslında zorlayıcı durumlarda size dirayet ve mücadele gücü de verecektir ancak dilinizin kemiği olmadığı bir zaman dilimi olabilir ve sonradan üzüleceğiniz girişimlerde de bulunabilirsiniz.
Merkür Balık burcunda hem zararlı hem düşük çalıştığından, iş ortaklıkları, eş ya da arkadaşlık ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken zorlanabilir, kelimelerinizi daha sert olanlardan seçebilir ve zaman zaman tükenmişlik sendromu yaşayabilirsiniz. Bu eti 22 Mart tarihine kadar devam edecektir. 
6 Mart tarihinde ise, Mars Yay burcuna geçiş yapacak. Ailenizle alakalı, evinizle alakalı bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Taşınma, mal satışı, aile ziyaretleri gibi durumlar ön plana gelecek. Haftasonu ise, aileniz içinde otorite konumunda olan kişiler tarafından bu kişi her kimse, bazı sorunlar yaşanabilir. Kısıtlanmış hissedebilirsiniz.
Terazi ve Yükselen Terazi Burçları,
 Haftaya yönetici gezegeniniz Venüs’ün Satürn ile yapacağı uyumlu açı ile başlıyoruz. Varsa çocuklarla alakalı konularda kardeşlerinizden destek alabileceğiniz bir hafta. İletişim, ulaşım gibi konularda yoğunluk söz konusu. Yakın çevrenizden sevindirici sürpriz gelişmeler olabilir. Hafta ortasında evle alakalı konular gündeme gelebilir. Evle ilgilenmek ya da resmi işlerinizi halletmek durumunda kalabilirsiniz. 5 Mart tarihinde Merkür Mars ile kare açı yapacak. Bu açı altında işle alakalı konularda yoğunluk artarken maddi beklentileriniz karşılanmayabilir, üstlerinize kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.
Merkür aynı tarihte zararlı ve düşük çalıştığı Balık burcuna geçiş yapacak. İş ortamınız, günlük rutininiz, işle alakalı konular hız kazanacak ancak iletişim trafiğine yetişemeyeceğiniz ve yanlış anlaşılmaların olabileceği bir zaman dilimi olabilir. 6 Mart tarihinde Mars Yay burcuna geçiş yapacak. Bununla birlikte eğitim, seyahat, iletişim konuları artacak. Oldukça hareketlisiniz.
Akrep ve Yükselen Akrep Burçları
Haftaya güzel enerjilerle başlıyoruz. Özellikle maddi anlamda ailenizden destek alabileceğiniz ya da taşınmaz mallarınızdan gelebilecek gelirlerle rahatlayabileceğiniz bir zaman olabilir. Özellikle hafta ortasına kadar olan süreçte değişken para enerjileri sizin için söz konusu. Ek kazançlar ya da beklemediğiniz bir yerden gelen maddi destek size ilaç gibi gelebilir. Ancak 5 Mart tarihinde Merkür Mars ile kare görünümü yapacaklar. 5 gün kadar etkili olacak olan bu altında oldukça hırslı ve girişkensiniz ancak ekstra takıntılı ve ifadelerinizde fazla sert, baskıcı olabilirsiniz. Yine 5 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiş yapacak. 22 Mart tarihine kadar sizin de aşk, sosyal konular, yetenekleriniz, çocuklarınızla alakalı konular gündemde. Yaratıcı enerjinizin kısıtlandığını düşünebilirsiniz bu süreçte.
6 Mart tarihinde ise yönetici gezegeniniz Mars, Yay burcuna geçiş yapacak. Bu geçişle birlikte önümüzdeki süreçte, maddi konular hız kazanacak. İş değişikliği, zam almak, yeni eşya alımı gibi konular gündeme gelebileceği gibi ruhsal olarak da daha girişken ve aceleci olabilirsiniz. Sakin olup düşünmeden hareket etmemelisiniz. Haftasonu eşiniz ya da partneriniz sebebiyle maddi konuda ipin ucunu kaçırabilirsiniz.
Yay ve Yükselen Yay Burçları,
Haftaya Venüs’ün burcunuzdaki Satürn ile uyumlu açılarıyla ile başlıyoruz ve bu açı yine ayın 3’ünde de Uranüs ile devam edecek. Üstelik haftanın ilk günü ay burcunuzda seyahat edecek. Dolayısıyla oldukça enerjik, sürprizli, güzel başlayacaksınız haftaya. 5 Mart tarihinde Merkür Mars ile kare açı yapacak. Bu açı altında birkaç gün boyunca yakın çevrenize karşı, seyahatlerde, oldukça takıntılı ve şüpheci davranabilirsiniz. Ankisiyete sorunu olan yay burçlarının ankisiyetesi artabilir. Kardeşlerinizle ya da yakın çevrenizle olan iletişiminizde baskıcı ve agresif olacaksınız. Yine aynı tarihte Merkür Balık burcuna geçiş yapacak ve 22 Mart tarihine kadar burada seyahat edecek. Bu süreçte, ev içinde huzursuz, ailenizde olan iletişiminizde problemli davranışlar sergilemeniz, ruhsal olarak sıkışmış gibi hissederek aşırı hassas olmanız mümkün olabilecek.
6 Mart tarihinde ise, Mars burcunuza geçiş yapacak. Fiziksel görünümüz dahil hayatınızda bir çok konuda değişiklik isteyebileceksiniz. Ancak fazla aceleci, hızlı ve çabuk yön değiştirebilecek bir durumda olmanız da mümkün. Haftasonunu biraz daha gergin geçirebileceğinizi söyleyebilirim.

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları
Haftaya güzel enerjilerle başlıyoruz. Ayın haftanın ilk üç gününde Yay burcunda seyahat etmesi, sizi de özellikle zihinsel anlamda etkileyecek. Zihinsel enerjinizin yoğun olduğu, yaratıcı fikirler ürettiğiniz bir hafta. Hafta ortasında ise ay burcunuzda seyahat edecek. Duygusal bakımdan kendinizi daha çok ortaya koymak isterken daha iş odaklı olacaksınız. 5 Mart tarihinde Merkür ve Mars’ın yapacağı kare açı maddi konularda sizi biraz zorlayabilir. Hakkınızı almak için ekstra çaba sarfetmek zorunda kalacağınız durumlar ortaya çıkabilir.  Görev aldığınız bir proje vb bir durum varsa oldukça zorlayıcı bir zaman olabilir. Sosyal çevrenize karşı da tutumunuz sert ve öfkeli çıkışlar yapabileceksiniz.
Aynı tarihte Merkür Balık burcuna geçiş yapacak. Bu süreçte de yakın çevrenizle, dostlarınız ya da kardeşlerinizle daha fazla vakit geçirmek isteyecek daha duygusal ve melankolik bir ruh halinde olabileceksiniz. 6 Mart tarihinde ise Mars’ın Yay burcuna geçişiyle birlikte ufak kazalara ve sinir sisteminize dikkat etmeniz gereken bir zaman başlayacak. Kafa karışıklıklarınız yoğun olabilir.
Kova ve Yükselen Kova Burçları
Haftaya yönetici gezegeniniz Satürn’ün Venüs ile yapacağı uyumlu açı ile başlıyoruz. Üstelik Ay’da yay burcunda seyahat edecek hafta başında. Bu süreçte özellikle projeler, organizasyonlar ya da sosyal konularda beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizi düzenlerken aynı zamanda sosyalleşebileceğiniz bir zaman olacak. 5 Mart tarihinde ise Merkür Mars ile kare açı yapacak. Bu açı altında birkaç gün boyunca maddi konularda zorlanabilirsiniz. Kariyer konuları ön planda olacak, yoğun ve agresif olabileceksiniz. Uykusuzluk, tuhaf rüyalar sizi biraz sıkabilir.
Aynı tarihte Merkür Balık burcuna geçiş yapacak. 22 Mart tarihine kadar burada kalacak. Beklenmedik ödemeler, melankolik bir ruh haline sokabilir sizi. Ve 6 Mart tarihinde Mars Yay burcuna geçiş yapacak. Bu da sosyal hayatınızı ciddi şekilde hareketlendirirken, ek kazanç sağlayabileceğiniz durumlar yaşayabileceksiniz. Koşturmalı, bir zaman dilimi olacak. Acele kararlar almamaya aklınıza yatmayan hiçbir şeye imza atmamaya çalışın. Haftasonu ise biraz bunalımda geçebilir sizin içiin. Kısıtlanmış hissedebilirsiniz.
Balık ve Yükselen Balık Burçları
Haftaya güzel bir enerji ile başlıyoruz. Hafta ortasına kadar da oldukça hareketliyiz. Sizin için özellikle kariyer konuları haftanın ilk 3 günü ön planda olacak. İşlerinizin yoğunlaşacağı ama enerji olduğunuz bir zaman dilimi. 5 Mart tarihinde Merkür Mars ile kare açı yapacak. Bu açı altında eğitim, seyahatler, yurtdışı bağlantıları gibi konularda biraz zorlanabilir, hukuksal süreçlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Zihinsel enerjiniz yoğun olacak ancak stres şeklinde çalışabilir. Aynı tarihte Merkür 22 Mart tarihine kadar hareket etmek üzere burcunuza geçiş yapacak. Merkür burcunuzda pek rahat ettiği bir konumda olmayacak. Bu sebeple kendinizi ifade etmekte zorlandığınız, fazla duygusal olduğunuz ve duygusal tepkiler verdiğiniz bir zaman olabilir. Kafa karışıklıkları, içe çekilme arzusu, hayır diyememe gibi durumlarla başedeceksiniz.
6 Mart tarihinde ise Mars Yay burcuna geçiş yapacak. Kariyerinizin hareketlendiği bir zaman. İş değişiklikleri, istifalar söz konusu olabileceği gibi ağır bir iş ya da şoförlük gibi işler yapıyorsanız dikkat etmenizde fayda var. Stresle başedemeyerek, istifa etmek ya da iş arkadaşlarınızla kavga etmek gibi durumlarda söz konusu olabilir çünkü ani tepkilere çok açık olacaksınız. Aynı zamande annenizle olan iletişiminizde de sorunlar ve öfke patlamaları söz konusu olabilir. 
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisi Pusu'da Ölen Karakterlerin Listesi.

Gürkan Uygun Memati Baş 1-161 Gökhan Azlağ Ferman 129-156 Erdal Küçükkömürcü Shamir Hebron 94-155 Oktay Dal Şahmaran 94-155 Can Gürzap Davut Tataroğlu 1-153 Şahin Çelik Haşim Ağa 116-151 Erol Tezeren İzzet 101-150 Ebru Kocaağa Dicle 116-150 Şafak Başkaya Kenan Katırcı 108-143 Reha Özcan Jozef Beile 129-143 Mehmet Aras Suriyeli 131-143 Erdoğan Cengiz Fırat Aynacı 98-139 Sedat Savtak Kaşifoğlu 123-139 Bora Sivri Cevher 69-139 Yener Sezgin Hamit 111-132 Tarkan Tüzmen Alper 7-131 Osman Soykut Aron Feller 64-131 Mesut Akusta Ünsal Kemal Alnıaçık 67-128 Ümit Acar Ersoy Ulubey 104-128 Ercan Eker Barış 104-128 Aysun Güllük Evren Katırcı 108-128 Namık Kemal Yiğittürk Baba Memduh 88-123 Aytar Kakınç Baran 96-120 Yıldırım Gücük Özcan Şenol 95-114 Birsen Dürülü Gülendam 69-105 Hüseyin Avni Danyal Yalçın Bulut 1-100 Musa Uzunlar İskender Büyük 25-93 H

Kurtlar Vadisi'nin Sevilen Oyuncusu Evleniyor

Kurtlar Vadisi Pusu' nun efsane oyuncusu, ' Güllü Erhan ' karakterini canlandıran Erhan Ufak evleniyor. Erhan Ufak Gayrimenkul'de birlikte çalıştıkları Süreyya Kul ile 30 Ekim'den beri nişanlı, ünlü oyuncu yarın dünya evine girecek. Çiftin kınası dün yapıldı. Pazar günü yapılacak olan düğünde Erhan Ufak'ın nikah şahitliğini Necati Şaşmaz 'ın yapacağı tahmin ediliyor.

En Psikopat Burçlar Hangileri?

1. En Psikopat Yengeç FBI ‘ın veritabanı üzerinde suçlulara dayalı yapılan analizler sonucu en çok psikopat ve seri katil barındıran burçlar açıklandı.  Buna göre en psikopat burcun yengeç olduğu görüldü. Duygusal bir burç olarak görülen yengeçler için böyle bir sonuç çıkması oldukça şaşırtıcı. Ancak diğer burçların aksine kıskançlık gibi sebeplerden cinayet işledikleri göz önüne alınırsa bu duygularıyla hareket eden yengeç burçlarına uygun bir durum. 2. İkinci Burç Şaşırtmadı : Akrep Bir çok kişinin işin içinde manyaklık varsa birinci  olmasını beklediği burç akrep bu listede 2. sırada. Kötüsünün gerçekten çok kötü olduğu bir burç akrep. Kurbanlarını acı çektirerek sadistçe öldüren akrep burçları kinci ve hainler. 3. Mafya Babası Yay  Jüpiterin şanslı çocuklarını bu listede üst sıralarda görmek gerçekten şaşırtıcı. Dünyada en az bulunan burç olmasına rağmen ilk üçte yeralmasının sebebi ise cinayetleri başkalarına işletmiş olmaları.