Ana içeriğe atla

21 - 27 Mart Haftası Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koç Burçları
Haftaya Merkür’ün burcunuza ziyareti ile başlıyorsunuz. 22 Mart tarihi itibariyle Merkür Koç burcunda. Olaylara daha analitik, iyimser bir akış açısı geliştireceksiniz. Ancak bu dönemde hızlı karar verme, risk almaya meyil artacağından çok iyi düşünmeden hareket geçmemelisiniz. Üstelik 25 Mart tarihinde Merkür yönetici gezegeniniz Mars ile üçgen açı içine girecekler. Bu her ne kadar sizi harekete geçirmek konusunda bir anlamda olumlu olsa da çok hızlı düşünüp, ani kararlar alma ve sonradan pişmanlık duymayı da beraberinde getirebilir. Biraz zihniniz karışabileceği gibi, bir çok işe ya da konuya aynı anda adapte olmaya çalışabilirsiniz. Bu anlamda da başarılı olabileceğiniz bir görünüm aslında. Örneğin yapılacaklar için iyi bir zihinsel konsantrasyon söz konusu olacaktır.
25 Mart tarihinde, Venüs ve Jüpiter karşıtlığı ve Venüs ve Satürn karesi yaşayacağız. Dolayısıyla değişken burçlarda T-kare dediğimiz açı kalıbı olacak gökyüzünde. Öncelikle uzun seyahatlerinde dikkatli olmalısınız. Mide, bağırsak, sinir sistemi gibi konularda bazı ufak rahatsızlıklar söz konusu olabilir.  Hukuksal bir savaşınız varsa konuyla ilgili zorlanmalar, ertelenmeler söz konusu olabilir. Eğitim, akademik, yurtdışı bağlantılar, satış gibi konulardan herhangi biriyle alakanız varsa zorlanabileceğiniz durumlar olabilir. Özellikle çalışanlar için işle ilgili, üstleriniz, müşterileriniz ya da iş arkadaşlarınız sebebiyle baskı altında hissedebilirsiniz.
Haftasonu ise daha güçlü, idealist, meraklı hissedeceksiniz. Hareketli bir haftasonu olabilir.
Boğa ve Yükselen Boğa Burçları
Haftaya ayın Başak seyahatinin devamıyla başlıyoruz. Dolayısıyla daha iş odaklı, detaycı, mesafeli ve düşünceli başlayabiliriz. 22 Mart tarihinde Merkür Koç burcuna geçiş yapacak. Bununla birlikte, 5 Nisan tarihine kadar zihinsel faaliyetler ön planda olacak sizin için. Bazı insanlar hakkında peşin yargıya varabilir, kimilerinin gizli düşmanlarınız olduğuna dair bir takım fikirler üretebilirsiniz. Zihninizin çok hızlı ve analitik çalışacağı bir süreç ancak yanlış kararlara da meyilli bir dönem olacak. Hırsınız ya da öfkeniz objektif bakmanızı engelleyebilir.
23 Mart tarihinde itibaren ise, Jüpiter Satürn karesi kesinleşecek ve 25 Mart tarihinde Venüsün de Satürn ile kare ve Jüpiter ile yapacağı karşıtlık, gökyüzünde değişken burçlarda T-Kare dediğimiz açıyı kesinleştirecek.  Çocuklarla ilgili bazı durumlar, aşk, eğlence keyif aldığınız konular, sosyal projeler ya da dost veya arkadaş çevreniz, evlilik ya da ortak kaynaklarla alakalı konular mercek altına girecek. Bor almak, kredi çekmek yoluyla ya da yakın çevrenizden borç almak suretiyle bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Bununla birlikte daha önce verdiğiniz borçları toplamak için uygun bir zaman olmayacak. Bu konular çerçevesinde ne yapacağınızı bilemediğiniz, zorlayıcı bir hafta olabilecek.
Haftasonu hızlı araç kullanmamaya, kimseyle tartışmamaya dikkat etmelisiniz. Kendinizi oldukça agresif bir şekilde ortaya koymak isteyeceksiniz. Ancak söylenen sözler pişmanlık getirebilir. Ayrıca evli ya da ilişkisi olan biriyseniz özellikle eşle yapacağınız tartışma veya eşle alakalı durumlar can sıkıcı olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler Burçları
Yeni haftaya ayın Başak burcu seyahati ile devam ediyoruz. Bu sebeple haftabaşı daha çok evde kalmak, toparlanması  gerekenleri halletmek, temizlik yapmak gibi işlerle başlayabilirsiniz. 22 Mart tarihinde yönetici gezegeniniz Merkür, Koç burcuna geçiş yapacak. Bu geçişle birlikte, siz de daha hızlı karar veren ve pişman olabilecek ya da çoğunlukla fazla kararsız kalabileceğiniz durumların içinde olabilirsiniz. Bu süreçte özellikle dost ve arkadaş çevrnize karşı daha dürüst davranmak isteyebilir ama sözlerini tartamadığınız için aranızı açacak ya da sizi pişman edecek durumlara da girebilirsiniz. Yazılı ve sözlü iletişimiinizin hız kazanacağı bu süreçte, satır aralarını okumayı atlamayın!
23-25 Mart tarihleri arasında değişken burçlarda ve karşıt burcunuz yay burcuyla birlikte, Satürn, Jüpiter ve Venüs arasında gökyüzünde T-Kare dediğimiz bir görünüm olacak. Burada bir nevi şanslı sayılırsınız çünkü değişen koşullara en çabuk adapte olan burçsunuz. Dolayısıyla zor da olsa gerekiyorsa bir şeylerin değişmesi için elinizi taşın altına sokarsanız. Aile yuva, ev alım satımı, eşle ya da ortakla ilgili sorunlar annenizle ilgili karşı karşıya gelebileceğiniz durumlar söz konusu olabileceği gibi, kariyerinizle ilgili de zorlayıcı koşullar söz konusu olabilir. İş değişikliği, görev değişikliği gibi durumlar biraz canınızı sıkabilir ve üstlerinizi sizi karşı karşıya getirebilir. Sağlıklı düşünüp, objektif olmaya çalışın.
Haftasonu ise, evde aratırma yaparak, kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Haftasonu özellikle laf sokma ya da birilerinin üzerinde baskı kurarak kendi fikirlerinizi kabul ettirmek konusunda kendinize hakim olmaya çalışmalısınız.
Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları
Haftaya ayın Başak burcu seyahati ile devam ediyoruz. Yakın çevrenizle birlikte olmak, ya da ufak tefek işlerinizi halletmek için Pazartesi günü uygun olacaktır sizin için. 22 Mart tarihinde Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor. 5 Nisan tarihine kadar kariyer evinizde seyahat edecek. Bu süreçte yazışmalar, konuşmalar her türlü iletişim hız kazanabilir. Daha analitik düşünebilir ve çözüm odaklı olabilirsiniz. Ancak aceleciliğiniz  bazı detayları gözden kaçırmanıza sebep olabilir bu sebeple sakin çalışmalısınız. 23-25 Mart tarihlerinde kesinleşecek olan T-Kare dediğim görünüm değişken burçlarda gerçekleşecek.  Biliyorum ki alışkanlıklarına sıkı sıkıya bağlı olan siz Yengeçler için değişim, kabuğundan çıkmak çok zor kavramlardır. Ancak güçlü olduğunuzu ve her türlü zorluğa kırılsanız, incinseniz bile alışabileceğinizi biliyorsunuz. Yakın çevrenizde, dost, kuzen, arkadaş, dost vb gibi kişiler sebebiyle bazı planlarınız iptal olabilir. Aynı zamanda o kişilerle inançlar konusunda fikir ayrılıkları yaşayabilir, karşı karşıya gelebilirsiniz. Zorlayıcı kelimeleri kendinize saklamanızda fayda var.
Çalışıyorsanız işle alakalı değişen bir duruma da ayak uydurmak başta size zor gelebilir. İş yerinin değişmesi, iş yerinde görev değişikliği ya da iş arkadaşlarınızla aranıza mesafe girmesi gibi. Aynı şekilde evdeki ve hatta sağlık durumunuzdaki değişiklikler de sizi biraz umutsuzluğa götürür gibi olabilir. Sakin olmalı ve geçeceğini düşünmelisiniz.
Haftasonu ise, tutkulusunuz. Eşiniz ya da partnerinizle vakit geçirmek, onunla ilgili bazı konuları belki merak etmek ve araştırmak için vakit ayırabilirsiniz.
Aslan ve Yükselen Aslan Burçları
Haftaya ayın Başak burcu seyahati ile devam ediyoruz. Bu etki altında maddi odaklı olabilirsiniz. Kaynaklarınızı gözden geçirip hesap kitap yapmak söz konusu olabilir. 22 Mart tarihinde Merkür, Koç burcuna geçiyor. Eğitim, öğretim, yurtdışı seyahatler, akademik konular hız kazanabilir hatta hırs kazandırabilir size. Ekstra bir şevkle çalışmaya başlayabilir, daha analitik düşünebilirsiniz. Seyahat planları yapıp, hayaller kurabilirsiniz. 23-25 Mart tarihlerinde kesinleşecek olan bir T-Kare söz konusu. Değişken burçlarda olacağı için değişime direndiğimiz noktalarda enerjimizin ne şekilde açığa çıkacağını da gösteriyor bize. Sizi de en çok kişisel değerleriniz, paranız, sahip olabildiğiniz ortak kaynaklar kredi v gibi konularda etkileyecektir. Partneriniz ya da eşiniz sebebiyle yapılan harcamaların hesabını sorduğunuz, kendiniz için hesap kitap yaptığınız bir zaman olacağı gibi, eğlenmeyi, sosyalleşmeyi bu aralar biraz unuttuğunuzu da farkettirecek belki de buna direneceksiniz. Korkularınızla yüzleşmek mi yoksa kabul edip kabuğunuza çekilmek mi buna siz karar vereceksiniz.
Haftasonu ise, bazı konularda kendinizi ortaya koymak, sözünüzü geçirmek gibi mücadeleler verebileceksiniz.
Başak ve Yükselen Başak Burçları
Haftaya ayın burcunuzdaki seyahati ile devam ediyorsunuz. Dolayısıyla yeni haftaya daha çabuk adapte olabilir, detayların üzerinde durabilir evde ya da işte daha odaklı olabilirsiniz. 22 Mart tarihinde yönetici gezegeniniz Merkür Koç burcuna geçiş yapacak. Bu geçişle birlikte aslında daha fazla konuşmak yerine, eyleme geçmek gibi bazı düşünceleriniz belirebilir ve içinize kapanabilirsiniz. Daha fazla araştırmak, düşünmek için vakit ayırabilirsiniz. Ortak kaynakları kullanmak, kredi çekmek, avans almak gibi girişimler de söz konusu olabilecektir.
23-25 Mart tarihlerinde kesinleşecek olan Jüpiter, Satürn ve Venüs arasında ve değişken burçlarda sizin de burcunuzun dahil olduğu T-Kare dediğimiz bir açı oluşacak. Evlilik, iş ortaklıkları, her türlü ikili ilişkiler konusunda karşıtlıklar yaşayabileceğiniz, anlaşmazlıklar yaşayabileceğiniz bir zaman olabilir. Her zamankinden daha agresif tepki vermek isteyebilirsiniz. Bir şeyler sizi eve, yuvanıza ve kabuğunuza çekmek isteyecektir. Ancak aslında anlaşılması gereken, değişimi ve dönüşümü kabul etmek, farkına varmak ve kabuğundan çıkarak eyleme geçmektir. Ayrıca ailenizle ilgili ya da evinizle ilgili konularda da biraz bunalıcı ve problemli bir zaman olabilir.  
Haftasonu ekstra dikkatli olmanızda fayda var. Evdeki elektirik, ocak, fırın gibi ateşle ilgili olabilecek konularda çok dikkatli olmanızda fayda var.
Bunun dışında haftasonunu yakın dostlarınızla sohbet ederek, belki yakın çevrenizde gezintiye çıkarak, araştırmalar yaparak geçirmek isteyebilirsiniz.
Terazi ve Yükselen Terazi Burçları
Haftaya ayın Başak burcu seyahati ile devam ediyoruz. Yoğun ama detaycı bir zihinle başlıyorsunuz. Her zamankinden daha yaratıcı ve mükemmelliyetçi olabilirsiniz. 22 Mart tarihinde Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor. Evlilik, iş ortaklıkları, danışmanlık veya her türlü ikili ilişkiler gibi konularda yeni fikirler üretebilir ancak daha tartışmacı davranabilirsiniz. Ayrıca bu konulardan biriyle ilgili aceleci davranmamalısınız. 5 nisan tarihine kadar en azından.  23-25 Mart tarihlerinde kesinleşecek olan Jüpiter, Satürn ve Venüs arasında ve değişken burçlarda T-Kare dediğimiz bir açı oluşacak. Bu açı değişime direndiğimiz noktalarda bize uyaracak bir etki yaratabilecektir.  Bu doğrultuda baktığımızda sizi de günlük alışkanlıklarınız, iş koşullarınız, sağlık rutinleriniz yakın çevrenize karşı duygu ve düşünceleriniz veya davranış biçimleriniz konusunda zorlayabilecek, uyarabilecektir. Sizin bir türlü uygulayamadığınız herhangi bir durum kendiliğinden ve zorlayıcı şekilde karşınıza çıkabilir.
Haftasonu ise kısa seyahatler planlayabilir, araştırmalar sebebiyle harcamalar yapabilirsiniz. Maddi korkularınıza ya da gelecek kaygılarınıza odaklanmamanız gereken kendinizi akışa bırakmanız gereken bir zaman olacak.
Akrep ve Yükselen Akrep Burçları,
Haftaya ayın Başak burcu seyahati ile devam ediyoruz. Dost veya arkadaş gruplarınızla ilgili ya da iş yerinizde yürüttüğünüz bir proje konusunda fazla eleştirel ve detaycı davranabilirsiniz. 22 Mart tarihinde Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor. Günlük alışkanlıklarınız veya iş yerinizde koşullar konusunda daha hızlı ama daha aceleci olabilirsiniz. İşleri yetiştirmeye odaklandığınız için detayları gözden kaçırabilir, hatalar yapabilirsiniz. Ya da evdeyseniz, aynı aynda bir çok şeye kalkışıp sonunda kaos yaşayabilirsiniz. Her şeyi sıraya koymalısınız. 23-25 Mart tarihlerinde kesinleşecek olan Jüpiter, Satürn ve Venüs arasında ve değişken burçlarda T-Kare dediğimiz bir açı oluşacak. Bu açı değişime direndiğimiz noktalarda bize uyaracak bir etki yaratabilecektir.   Sizi de maddi konularda değişime zorlayabilir. Belki eski alışkanlıklarınızı değiştirmek, daha hesaplı olmak, birine yardım ederken önce kendi durumunu göz önünde bulundurmak gibi düşüncelere kanalize olmalısınız. Sosyal çevrenizde size uymayan eğlence anlayışınızın aynı olmadığı kişilerle hatta partnerinizle bile tartışmalar yaşayabilirsiniz. İki durumun ortasını bulabilecek mantık geliştirilmelidir.
Haftasonuna doğru ise iş yerinizde daha fazla sorumluluk alabilir, hatta haftasonu bile çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak 25 Mart tarihinde ayın burcunuzda seyahat etmesi ile daha sakin karşılayabileceğinizi düşünüyorum.
Yay ve Yükselen Yay Burçları
Haftaya ayın Başak burcu seyahati ile devam ediyoruz. Oldukça kariyer odaklı, planlı ve detaylı hareket edeceksiniz.  22 Mart tarihinde Merkür sizin gibi ateş grubundan Koç burcuna geçiş yapacak. Belki de sizi anlayabilecek aşkı aradığınız ya da hayatınızdaki kişiyle sizi anlamadığına ve fazla dar düşündüğüne dair tartışmalar yaşayabileceksiniz. Daha sosyal olmak isteyecek, farklı planlar yapabileceksiniz. 23-25 Mart tarihlerinde kesinleşecek olan Jüpiter, Satürn ve Venüs arasında ve değişken burçlarda sizin de burcunuzun dahil olduğu T-Kare dediğimiz bir açı oluşacak. Bu açı değişime direndiğimiz noktalarda bize uyaracak bir etki yaratabilecektir.  Kişisel ve fiziksel konularda bir şeyleri değiştirmek isteyeceğiniz ya da sizin bir türlü başlayamadığınız konularda kontrol edemeyeceğiniz şekilde olayların gelişebileceği bir zaman olabilir.  Bazı konularda acele etmemenizde fayda var. 
Ayrıca anneniz ya da ailenizden biriyle ufak tartışmalar yaşayama olasılığınız da söz konusu. Kariyerinizle ilgili de sürdürmeyi istediğiniz durumlarda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Sakin karşılamalı olanı olduğu gibi kabul ederek, bu değişime ayak uydurmalıyız.
Haftasonu ise,  daha hareketli ve girişkensiniz. Zihinsel olarak da daha meraklı, baskıcı olabilirsiniz.
Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları
Haftaya ayın Başak burcu seyahati ile devam ediyoruz. Seyahat, eğitim, akademik konular, yabancılarla ilişkiler ve ticaret  gibi konular ön planda olacak. 22 Mart tarihinde Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor. Ev veya bazı taşınmaz gayrimenkullerinizle ilgili yeni gelişmeler olabilirken siz de yeni atılımlarda bulunmayı düşünebilirsiniz. Alım satım gibi konular söz konusu olabilir. Taşınma, şehir değişikliği gibi düşünceler, planlar gündeminizde yer alabilir. 23-25 Mart tarihlerinde kesinleşecek olan Jüpiter, Satürn ve Venüs arasında ve değişken burçlarda T-Kare dediğimiz bir açı oluşacak. Bu açı değişime direndiğimiz noktalarda bize uyaracak bir etki yaratabilecektir.   Sizi en çok hukuksal ya da sağlık konularında ilgilendirebilecek durumlar gelişebilir. Uzak akrabalarınız, evliyseniz eşiniziin kardeşleriyle ilgili konular hem sağlıksal hem hukuksal gündeme gelebilir. Bir davanız varsa, ertelenme ya da zorlanmalar, ya da bir konuda yeni bir dava süreci söz konusu olabilir. 
Bu süreçte kendi yakın çevreniz, akrabalarınız, kardeşleriniz veya dostlarınızla da bazı konularda ciddi fikir ayrılıkları yaşayabilir, onları anlamakta zorlanabilirsiniz. Tartışmalar öngörülebilir. Ve kariyerinizle alakalı bir devir kapanabilir.
Haftasonu ise,  daha sosyal olacaksınız. Çeşitli organizasyonlara katılabilir ya da varsa yürüttüğünüz proje ile ilgili geliştirmeler yapabilirsiniz.
Kova ve Yükselen Kova Burçları,
Haftaya ayın Başak burcu seyahati ile devam ediyoruz. Haftabaşında yönettiğiniz finansal konular, ortak kaynaklar ya da kredi vb gibi konular ön planda olabilir. 22 Mart tarihinde Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor. 5 nisan tarihine kadar, yazılı ya da sözlü iletişim, kardeşler ya da yakın çevre ve akrabalarla olan iletişim ya da ziyaretler, kısa mesafeli seyahatler ön planda olacaktır. 23-25 Mart tarihlerinde kesinleşecek olan Jüpiter, Satürn ve Venüs arasında ve değişken burçlarda T-Kare dediğimiz bir açı oluşacak. Bu açı değişime direndiğimiz noktalarda bize uyaracak bir etki yaratabilecektir. Bu doğrultuda, sahip olduğunuz değerleri sorgulayabilir, bir çoğunuz için ortak kaynakların tükendiği ve artık kendi kaynaklarını yaratma zamanının geldiği ve bunun için de dost veya sosyal evrenizden yardım alabileceği anlamını taşıyor olabilir. Bununla birlikte maddi zorlanmalar, borç alma, ödemek, beklenmeyen ödemeler, biri sebebiyle borçlu kalmak ya da daha önce verdiği bir parayı ya da hak ettiğine inandığını alamamak şeklinde sıkıntılı olarak da tezahür edebilir.
Genel olarak sosyal anlamda kendinizi ortaya koymakta zorlanabileceğiniz, projeleriniz çeşitli organizasyonlarla ilgili aksilik, ertelenme ya da iptaller sizi biraz sıkabilir. Haftasonu ise, yakın çevreniz ile yapılacak bir organizasyon enerjinizi yerine getirebilir. Biraz daha kariyer odaklı olabilir, iş arayışlarına girebilirsiniz.
Balık ve Yükselen Balık Burçları
Haftaya ayın Başak burcu seyahati ile devam ediyoruz. İkili ilişkiler, evlilik, düzen, ortaklıklar gibi konular ön planda olabilir. Bir süredir burcunuzda hareket eden Merkür 22 Mart tarihinde Koç burcuna geçiş yapacak. Dolayısıyla kişisel kazanımlarınızı arttırmak için daha analitik ve hırslı bir düşünceye sahip olabilirsiniz. Atağa geçtiğiniz, hakkınızı aradığınız, silkinerek cesaretle adım atabileceğiniz bir zaman. 23-25 Mart tarihlerinde kesinleşecek olan Jüpiter, Satürn ve Venüs arasında ve değişken burçlarda sizin de burcunuzun dahil olduğu T-Kare dediğimiz bir açı oluşacak. Bu açı değişime direndiğimiz noktalarda bize uyaracak bir etki yaratabilecektir.  Bu doğrultuda, özellikle kariyer, annenizle ilgili konular, hukuksal konular, ilişkiler, evlilik, ortaklıklar mercek altında olacak.
Sizin gibi düşünmeyeni anlamakta zorlandığınız ve bu konuda değişime direndiğiniz, kendinizi agresif şekilde ortaya koyduğunuz bir hafta olabilir. Arkadaşlık, anne ile iletişim veya duygusal ilişkilerde bu şekilde bir tavır sergileyebileceksiniz. Ya hep ya hiç mantığında olabilirsiniz. Daha sakin ve empatik yaklaşmalı olayları sizin algıladığınız gibi değil, olduğu gibi algılamalısınız.
Haftasonu ise, iş ve kariyer konularında kendinizi göstermek, şevkle çalışmak isteyebilirsiniz. Ayrıca seyahat planları yapabilir , farklı kültürleri araştırmak gibi eylemlerde bulunabilirsiniz.

Kaynak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisi Pusu'da Ölen Karakterlerin Listesi.

Gürkan Uygun Memati Baş 1-161 Gökhan Azlağ Ferman 129-156 Erdal Küçükkömürcü Shamir Hebron 94-155 Oktay Dal Şahmaran 94-155 Can Gürzap Davut Tataroğlu 1-153 Şahin Çelik Haşim Ağa 116-151 Erol Tezeren İzzet 101-150 Ebru Kocaağa Dicle 116-150 Şafak Başkaya Kenan Katırcı 108-143 Reha Özcan Jozef Beile 129-143 Mehmet Aras Suriyeli 131-143 Erdoğan Cengiz Fırat Aynacı 98-139 Sedat Savtak Kaşifoğlu 123-139 Bora Sivri Cevher 69-139 Yener Sezgin Hamit 111-132 Tarkan Tüzmen Alper 7-131 Osman Soykut Aron Feller 64-131 Mesut Akusta Ünsal Kemal Alnıaçık 67-128 Ümit Acar Ersoy Ulubey 104-128 Ercan Eker Barış 104-128 Aysun Güllük Evren Katırcı 108-128 Namık Kemal Yiğittürk Baba Memduh 88-123 Aytar Kakınç Baran 96-120 Yıldırım Gücük Özcan Şenol 95-114 Birsen Dürülü Gülendam 69-105 Hüseyin Avni Danyal Yalçın Bulut 1-100 Musa Uzunlar İskender Büyük 25-93 H

Kurtlar Vadisi'nin Sevilen Oyuncusu Evleniyor

Kurtlar Vadisi Pusu' nun efsane oyuncusu, ' Güllü Erhan ' karakterini canlandıran Erhan Ufak evleniyor. Erhan Ufak Gayrimenkul'de birlikte çalıştıkları Süreyya Kul ile 30 Ekim'den beri nişanlı, ünlü oyuncu yarın dünya evine girecek. Çiftin kınası dün yapıldı. Pazar günü yapılacak olan düğünde Erhan Ufak'ın nikah şahitliğini Necati Şaşmaz 'ın yapacağı tahmin ediliyor.

En Psikopat Burçlar Hangileri?

1. En Psikopat Yengeç FBI ‘ın veritabanı üzerinde suçlulara dayalı yapılan analizler sonucu en çok psikopat ve seri katil barındıran burçlar açıklandı.  Buna göre en psikopat burcun yengeç olduğu görüldü. Duygusal bir burç olarak görülen yengeçler için böyle bir sonuç çıkması oldukça şaşırtıcı. Ancak diğer burçların aksine kıskançlık gibi sebeplerden cinayet işledikleri göz önüne alınırsa bu duygularıyla hareket eden yengeç burçlarına uygun bir durum. 2. İkinci Burç Şaşırtmadı : Akrep Bir çok kişinin işin içinde manyaklık varsa birinci  olmasını beklediği burç akrep bu listede 2. sırada. Kötüsünün gerçekten çok kötü olduğu bir burç akrep. Kurbanlarını acı çektirerek sadistçe öldüren akrep burçları kinci ve hainler. 3. Mafya Babası Yay  Jüpiterin şanslı çocuklarını bu listede üst sıralarda görmek gerçekten şaşırtıcı. Dünyada en az bulunan burç olmasına rağmen ilk üçte yeralmasının sebebi ise cinayetleri başkalarına işletmiş olmaları.