Ana içeriğe atla

28 Mart Haftası Burç Yorumları

 
 
Koç ve Yükselen Koç Burçları
Haftaya ayın Yay burcu seyahatiyle başlıyoruz. Oldukça hareketliyiz. Sizin için özellikle ticari konular, yurt dışı seyahatler, proje veya organizasyonlar söz konusu olabilecek. 30 Mart tarihinde burcunuzda hareket eden Merkür ile Satürn uyumlu bir görünümde olacaklar. Fakat aynı tarihte Merkür Plüton ile de kare açı yapacaklar. Bu tarihlerden itibaren yaklaşık 5 gün boyunca, özellikle kariyeriniz, annenizle ilgili konular, hukuksal konular ya da sosyal çevrenizde konuşmak istediğiniz kişilerle ilgili gelgitler yaşayabilirsiniz. Öncelikle üstlerle yapılacak olan görüşmeler için oldukça uyumlu açı. Kendinize güvenmeli ve belki de uzun zamandır planladığınız konuşmayı yapmalısınız. Kendinizi baskı altında hissedebileceğiniz bir süreç.
Hafta ortasından itibaren fazla heyecanlı olabilirsiniz. Radikal kararlar almak, ani fikir değişimleri ile özellikle fiziksel değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Fazla heyecanlı tutumunuz, hatalı veya pişmanlık getirebilecek durumlara yol açabilir bu sebeple, heyecanınızı kontrol etmelisiniz. Zira zihninizi kontrol etmek konusunda oldukça çelişkili ve zorlandığınız durumlar söz konusu olabilir.
Hafta sonuna doğru ise ayın Oğlak seyahati daha çok kariyer konuları üzerine yoğunlaşacağınızı, disiplin ve düzenin hakim olacağı bir hava olacağını işaret etmektedir.
Boğa ve Yükselen Boğa Burçları
Haftaya ayın Yay burcu seyahatiyle başlıyoruz. Oldukça hareketli bir başlangıç olacak. Ancak sizin açınızdan bu biraz korkularla yüzleşme ya da içe kapanma daha çok zihnin yoğunluğu şeklinde görülebilir. 30 Mart tarihinde Merkür ile Satürn arasında uyumlu ve Merkür ile Plüton arasında da uyumsuz dediğimiz kare açı gerçekleşecek. Bu açılar altında, özellikle akademik, eğitim, seyahatler, ticaret gibi konularda kendinizi baskı altında hissedebilir, istediğiniz gibi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.  Merkür Satürn arası açı uyumlu olmasına rağmen sizin için geri planda kalma arzusu, korkularla duyguları ve ifade özgürlüğünü bastırma şeklinde gelişebilecektir.
Özellikle hafta sonuna doğru heyecanınızı ve duygularınızı artık bastıramayacaksınız. Biraz sosyalleşmek varsa çocuklarla vakit geçirmek ve rahatlamak isteyeceğiniz bir zaman olacak.
İkizler ve Yükselen İkizler Burçları
Haftaya ayın karşıt burcunuz Yay burcundaki seyahatiyle başlıyoruz. Sizin için özellikle ortaklıklar, ilişkiler açısından oldukça hareketli.  30 Mart tarihinde yönetici gezegeniniz Merkür Satürn ile uyumlu bir görünümde olacak ancak aynı tarihte Plüton da Merkür ile kare açı yapacaklar. Ortak kaynaklarla ilgili konularda biraz zorlanabilir, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Eşiniz, aileniz gibi kaynaklarından faydalandığınız kişilerle gerginlik yaşayabilirsiniz.
Ancak sosyal olarak engelsiz olacaksınız. Hatta hafta sonuna doğru belki de bir grupta ya da organizasyonda tanışacağınız birine karşı farklı bir heyecan duyabilirsiniz. Ancak zaten evli veya ilişkisi olan biriyseniz,  o zaman birlikte sosyalleşmekten bahsedebiliriz. Ya da ortak bir proje için heyecan da duyabilirsiniz tabii. Hafta sonu ise, uzun seyahat planları ya da eğitim veya yurt dışıyla ilgili planlar yapabilirsiniz.


Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları
Haftaya ayın Yay burcu seyahatiyle başlıyoruz. Haftaya yoğun bir iş gündemi ya da rutin işlerinizin yoğunluğu ile başlayabilirsiniz. Hareketli bir başlangıç olacak. Sağlık konusunda dikkat etmeniz gereken bir zaman. 30 Mart tarihinde itibaren yaklaşık 5 gün boyunca üstlerinizle yapacağınız görüşmeler konusunda rahat hareket edebilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizi ya da düşüncelerinizi sunabilirsiniz. Rahat bir akış ve ifade gücü söz konusu olacaktır. Ayrıca hafta içinde işle ilgili yaşanabilecek bir gelişme sizi bir hayli umutlandırabilir ve heyecanlandırabilir.
Ancak ortaklı iş yapan, danışmanlık yapan ya da halkla ilişkiler gibi konularda çalışan biriyseniz, baskı altında hissedebilirsiniz. Yaptıklarınızla söyledikleriniz ya da söylemek istediklerinizle dudadığınızdan dökülenler arasında çelişki söz konusu olabilir. İlişkilerinizde özellikle anne ya da eş veya arkadaşlıkla ilgili olarak gerginlik söz konusu olabilir. Laf sokmak, incitmek için harekete geçmek isteyeceksiniz.
Aslan ve Yükselen Aslan Burçları
Haftaya ayın yine sizin gibi ateş grubundan yay burcundaki seyahati ile başlıyoruz. Dolayısıyla oldukça hareketli başlıyoruz. Sizin için özellikle, çocuklar ile ilgili konular, aşk, sosyal konular gündemde olabilir hafta başında.
Sonrasında ise hafta ortasındaki bazı açılarla, iş yerinde ya da işle ilgili konularda biraz bunalmış hissedebilir ve kendinizi ifade edemeyebilirsiniz. Ancak fazlaca pasif agresif bir tavırda olmanız mümkün. Uzun seyahatler, eğitim ve ticari konularda, atağa geçebilir, planlar yapabilir hatta planla kalmayarak eyleme geçebilirsiniz. Bazı değişken durumlar söz konusu. Sizi heyecanlandırabilecek sürpriz gelişmeler de olabilir bu konulardan biriyle ilgili olarak.
Hafta sonu ise, evde daha çok yeni bir düzen kurmak, toparlamak, ya da iş odaklı olduğunuz bir zaman olacak.


Başak ve Yükselen Başak Burçları
Haftaya ayın Yay burcu seyahatiyle başlıyoruz. Kıpır kıpır hareketli bir hafta başlangıcı olacak. 30 Mart itibariyle yönetici gezegeniniz Merkür önce Satürn ile üçgen açı sonra da Plüton ile kare açı yapacak. Bu durumda fikirlerle, eylemler ve sözler çatışabilir. Yani istediğinizi söyleyememek, yüzleşmekten kaçınarak laf sokmak, gibi durumlar yaşamanız muhtemel. Ayrıca evle alakalı bazı gelişmeler söz konusu olabilir sizin için. Satıştaki bir mülkünüzün satışı gerçekleşebileceği gibi konuyla ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Ya da taşınma veya ev alımı görüşmeleri de söz konusu olabilir. Ayrıca satmayı düşündüğünüz bir mülkünüz varsa da satışa koymak için uygun bir hafta olacaktır.
Evde keyfiniz genel olarak yerinde olabilir ve hareketli olabilirsiniz. Ancak iş yeri ve işle ilgili konularda baskı hissedebilir hatta evde dahil günlük rutinlerinizden kaçabilirsiniz.
Hafta sonu sosyalleşmek isteyecek yeni planlar yapabileceksiniz. Belki sinema, tiyatro veya partnerinizle vakit geçirmek iyi gelecektir.

Terazi ve Yükselen Terazi Burçları,
Haftaya ayın Yay burcu seyahatiyle başlıyoruz. Özellikle yakın çevrenizle vakit geçirebilir, misafir ağırlayabilir, kardeşler, akrabalarla hareketli bir zaman dilimi olabilir sizin için. 30 Mart tarihi itibariyle ise, kısa seyahatler, eğitimle ilgili konular ön plana çıkabilir. Eşiniz, parteriniz ya da arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz. Danışmanlık ya da Halkla ilişkiler ya da avukatlık gibi bir iş yapıyorsanız önemli bir yoğunluk ve hareketlilik söz konusu olacaktır. Ancak zaman zaman özellikle ailenize ya da arkadaşlarınıza karşı kendinizi ifade ederken zorlanabilir, sözlerinizle can yakabilirsiniz. Geçen hafta burcunuzdaki tutulmayla birlikte ilişkileriniz zaten mercek altında. Hala derinlerde ki öfkenizi bastıramadığınız belki de ve bazı insanlara mesafe koymayı halledemediniz. Tüm bunlar biraz çelişkili hareket ettirebilir size.
Hafta sonu ise, evde olmak, evinizi düzenlemek gibi istekleriniz olacaktır. Evden ayrılmak istemeyebilir, uzun zamandır el atmak istediğiniz işlere girişebilirsiniz.
Akrep ve Yükselen Akrep Burçları
Haftaya ayın Yay burcu seyahatiyle başlıyoruz. Hafta boyunca maddi konular ve manevi değerleriniz odak noktanız olacak. Sahip olduklarınızla alakalı düşünceleriniz söz konusu olabilir. İşle ilgili hareketlilik söz konusu olacak. Belki de zam vb gibi konuşmalar için beklediğiniz bir zaman varsa bu hafta uygun olabilir. Çünkü Merkür’ün Satürn ile yapacağı uyumlu açı bunun için oldukça uygundur.  Ancak çelişkili şekilde endişeli davranabilir ve kendinizi istediğiniz gibi ifade edemeyebilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizden dost, arkadaş, kardeş ya da bazı akrabalarınız sebebiyle gergin ve baskı altında hissedebileceksiniz. Söylemek isteyip de söyleyemediğiniz çok şey olabilir. Aslında bu anlamda kendinizi tutmanızda fayda var. Çünkü kinci yapınız can yakmak istercesine konuşabilir ve sonra pişman olabilir…
Hafta sonuna doğru ise işle ilgili sizi heyecanlandırabilecek güzel gelişme olabilir. Haber alabilirsiniz. Kısa seyahatler veya eğitim ya da yakınlarla birlikte olmak isteyeceğiniz bir hafta sonu.
Yay ve Yükselen Yay Burçları
Haftaya ayın burcunuzdaki seyahati ile başlıyoruz. Sanırım bu haftanın en hareketlileri sizlersiniz. J ayrıca Merkür 30 Mart tarihinde burcunuzdaki Satürn ile uyumlu açı yapacak. Yaklaşık 5-6 gün boyunca aşk, çocuklar veya sosyalleşmek gündeminizde olacak. Belki de bir süredir hoşlandığınız ve takip ettiğiniz kişi size duygularını açacak. Aynı zamanda sizin de duygularınızı açmanız açısından bundan güzel bir zaman olamaz J Bu haftayı konuşmak istediğiniz her türlü eş, arkadaş vb gibi kişilerle değerlendirmelisiniz. Ancak maddi konular için maalesef çok güzel görünümler yok. Bu hafta için size. Biraz fazla harcama yapmak zorunda kalmış olabilirsiniz ve ay sonuna denk gelen bu hafta toparlayamayacağınızı farkederek kara kara düşünmeye başlayabilirsiniz.
Maddi anlamda belki harcamalar, borçlar size baskı altında ve huzursuz hissettirirken kaygıya kapılmanıza neden olabilecek. Kısıtlanmışlık hissetmeniz doğal. Hafta sonu da yapacağınız bazı faaliyetleri bu sebeple iptal durumunda kalabilir, daha çok hesap kitapla ilgilenmek isteyebilirsiniz.
Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları
Belki de her zamankinden fazla konuşmak istediğiniz, kendinizi ifade etmek istediğiniz bir hafta olacak. Ayın Yay seyahati hafta başında zihninizi hareketlendirirken hafta ortasından itibaren, özellikle ev, yuva, aile, yakın çevre, dostlar, kuzenler kardeşlerle yani konuya siz hakimsiniz hangisi sizi ilgilendiriyorsa J bazı konuşmalar yapmak, yüzleşmeler yaşamak durumunda kalabilirsiniz. 
Ancak bu sefer sözleriniz karşı taraflarda bıçak etkisi yaratabilir. Yine de sakin olmaya çalışmalısınız. Size söylenen her şeye cevap vermek zorunda hissederek öfkeyle harekete geçmemelisiniz.
Sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz bu hafta. Evle ilgili beklenmedik gelişmeler olması sinir sisteminizi de biraz yıpratabilir. Planlarınız hayal ettiğiniz gibi işlemeyebilir.. Maddi konularda da kısıtlanmış hissi ve ek kaynak yaratma yolu açılabilir. Hafta sonu kendinize odaklısınız. Belki dış görünüşünüzle alakalı bir değişiklik iyi gelebilecektir.
Kova ve Yükselen Kova Burçları
Oldukça yoğun ve sosyal bir haftaya başlıyorsunuz. Öncelikle hafta başında ayın yay seyahati sizi proje ve organizasyonlarınıza odaklanabileceğiniz enerjiyi verecektir. 30 Mart itibariyle gerçekleşecek olan etkiler ise, sunum yapmak, projeye başlamak, organizasyon yapmak, gibi konularda sizi şanslı kılacak. Çevrenizde bir süredir konuşmak istediğiniz konular olan arkadaş veya dostlarınızla bu tarih itibari ile görüşebilirsiniz. Rahat ve uyumlu açılar olacaktır. Ancak zihinsel olarak baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle kardeşleriniz ya da akrabalarınızla ilgili bazı konular biraz canınızı sıkabilir ve sizi endişeye, duygularınızı dışa vuramamaya sevkedebilir.
Eğitim, kısa seyahatler, yazılı anlaşmalarınızla alakalı bazı gelişmeler söz konusu olabileceği gibi, düşmek ya da bir yere çarpmak gibi ufak kazalar konusunda da ekstra dikkatli olmalısınız.
Hafta sonu ise, kabuğunuza çekilmeyi tercih edebilirsiniz. Kendi kendinize bir şeyler yapmak ya da evde olmak size daha iyi gelecektir.
Balık ve Yükselen Balık Burçları
Haftaya kariyerinizle ilgili konularda hızlı bir giriş yapıyorsunuz ve maddi konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 30 Mart tarihinde Merkür ile Satürn’ün kariyer evinizden para evine yapacağı üçgen açı, üstlerinizle yapacağınız her türlü görüşme ve istek bildirimleri için oldukça etkili olacaktır. Kendinizi rahatça ifade edebilecek ve karşı taraf tarafından da anlaşılabileceksiniz. Harekete geçebileceğiniz bir hafta bu anlamda.
Ancak sosyal çevrenizle aynı anlayışa sahip olamayabilirsiniz. Bazı planlarınız ya da projeleriniz iptal olabilir ya da resmi bir takım konulara ya da maddi konulara takılabilir. Çevrenizde bazı dost ve arkadaşlarınızla kafanızda bazı konuşmalar yapabilir ama gerçekte eyleme dökerken daha sert ve baskıcı olabilirsiniz. Ayrıca biraz şüpheci bir öfkeye sahip olabilirsiniz.

Haftasonu ise, sosyalleşmek isteyebilir bazı organizasyonlara katılabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisi Pusu'da Ölen Karakterlerin Listesi.

Gürkan Uygun Memati Baş 1-161 Gökhan Azlağ Ferman 129-156 Erdal Küçükkömürcü Shamir Hebron 94-155 Oktay Dal Şahmaran 94-155 Can Gürzap Davut Tataroğlu 1-153 Şahin Çelik Haşim Ağa 116-151 Erol Tezeren İzzet 101-150 Ebru Kocaağa Dicle 116-150 Şafak Başkaya Kenan Katırcı 108-143 Reha Özcan Jozef Beile 129-143 Mehmet Aras Suriyeli 131-143 Erdoğan Cengiz Fırat Aynacı 98-139 Sedat Savtak Kaşifoğlu 123-139 Bora Sivri Cevher 69-139 Yener Sezgin Hamit 111-132 Tarkan Tüzmen Alper 7-131 Osman Soykut Aron Feller 64-131 Mesut Akusta Ünsal Kemal Alnıaçık 67-128 Ümit Acar Ersoy Ulubey 104-128 Ercan Eker Barış 104-128 Aysun Güllük Evren Katırcı 108-128 Namık Kemal Yiğittürk Baba Memduh 88-123 Aytar Kakınç Baran 96-120 Yıldırım Gücük Özcan Şenol 95-114 Birsen Dürülü Gülendam 69-105 Hüseyin Avni Danyal Yalçın Bulut 1-100 Musa Uzunlar İskender Büyük 25-93 H

Kurtlar Vadisi'nin Sevilen Oyuncusu Evleniyor

Kurtlar Vadisi Pusu' nun efsane oyuncusu, ' Güllü Erhan ' karakterini canlandıran Erhan Ufak evleniyor. Erhan Ufak Gayrimenkul'de birlikte çalıştıkları Süreyya Kul ile 30 Ekim'den beri nişanlı, ünlü oyuncu yarın dünya evine girecek. Çiftin kınası dün yapıldı. Pazar günü yapılacak olan düğünde Erhan Ufak'ın nikah şahitliğini Necati Şaşmaz 'ın yapacağı tahmin ediliyor.

En Psikopat Burçlar Hangileri?

1. En Psikopat Yengeç FBI ‘ın veritabanı üzerinde suçlulara dayalı yapılan analizler sonucu en çok psikopat ve seri katil barındıran burçlar açıklandı.  Buna göre en psikopat burcun yengeç olduğu görüldü. Duygusal bir burç olarak görülen yengeçler için böyle bir sonuç çıkması oldukça şaşırtıcı. Ancak diğer burçların aksine kıskançlık gibi sebeplerden cinayet işledikleri göz önüne alınırsa bu duygularıyla hareket eden yengeç burçlarına uygun bir durum. 2. İkinci Burç Şaşırtmadı : Akrep Bir çok kişinin işin içinde manyaklık varsa birinci  olmasını beklediği burç akrep bu listede 2. sırada. Kötüsünün gerçekten çok kötü olduğu bir burç akrep. Kurbanlarını acı çektirerek sadistçe öldüren akrep burçları kinci ve hainler. 3. Mafya Babası Yay  Jüpiterin şanslı çocuklarını bu listede üst sıralarda görmek gerçekten şaşırtıcı. Dünyada en az bulunan burç olmasına rağmen ilk üçte yeralmasının sebebi ise cinayetleri başkalarına işletmiş olmaları.