Ana içeriğe atla

7-13 Mart Haftası Burç Yorumları

 
 
Koç ve Yükselen Koç Burçları
Haftaya Güneş ve Plutonun uyumlu açısıyla başlıyoruz ancak bir önceki gün Pazar günü Güneş ve Satürnün kare açısı kesinleşmişti. Bu etki de özellikle uzak seyahatler, akademik konular, kurs, eğitim vb konularda sizi zorlayabilir. Ama kariyerinizle alakalı konularda kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Üzerinizden bir yük kalkmış gibi hissettiğiniz durumlar söz konusu olabilir. Bu hafta sizin için hayatınız açısından açacağınız yeni bir kapının anahtarını da taşıyor olabilir. 9 Mart tarihinde Balık burcunda bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu tutulmaya Jüpiterin karşıtlığı vurgu yapacak. İş yeri koşulları, iş ortamı, günlük rutinlerinizle alakalı önemli değişimlerin başlangıcı olabileceği gibi, sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gereken zamanlar. Hiçbir şeyi göz ardı etmeden, doktorunuza başvurmanız yerinde olur. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz, üzerine bol bol düşüneceğiniz bir süreç olacak sizin için.
11 Mart tarihinde ise Balık burcunda Merkür ve Neptün kavuşacak. Oldukça duygusal ve hayalperestsiniz. Yazmak, araştırmak isteyecek, partnerinizle romantik dakikalar geçirebileceksiniz. 12 Mart tarihinde ise, Venüs Balık burcuna geçecek.  Venüs bu burçta yücelir. Yani tüm güzel özelliklerini ortaya koyar. Siz de daha anlayışlı, daha fedakar ve uyumlu olacaksınız bu süreçte. Kendinizi tam istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz ama evrensel bir bütünlük içinde, sakin davranışlar sergileyeceksiniz diyebilirim. Hukuksal savaşlarınız varsa bu süreçte ilerleme kaydedebilirsiniz.
Boğa ve Yükselen Boğa Burçları
Haftaya, uluslararası ilişkiler, yurtdışı seyahatler, eğitim, akademik konular, yayıncılık vb gibi konularda kısmen şanslı ve güçlü başlıyorsunuz. Bu konularda atmayı düşündüğünüz bir adım varsa başarılı olabilirsiniz. Bu haftanın en önemli görünümü, Balık burcunda bir Güneş tutulması olacak olması. Bu tutulmaya Jüpiter karşıtlığı vurgu yapacak. Sosyal konular, yetenekleriniz, varsa çocuklarınızla alakalı konularda biraz zorlanabilirsiniz. Bazı konular haddinden fazla büyüyebilir. Yaptığınız işle alakalı spekülasyonlar yaşanabilir. Ancak tutulma 11. Evinizde gerçekleşecek ve yeni dostluklar kurabileceğiniz ortamların kapısı açılacak. Hatta buradan yeni bir ilişki dahi söz konusu olabilecek. Ek kazanç sağlayabileceğiniz iş ve projelerde önümüzdeki 6 aylık süreçte kapınızı çalabilir.
11 Mart tarihinde Merkür ve Neptün Balık burcunda kavuşurken, 12 Mart tarihinde yönetici gezegeniniz Venüs en sevdiği burç olan Balık burcuna geçiş yapacak. Üstlerinizle alakalı güzel gelişmeler yaşayabileceksiniz. İş konusunda yapacağınız aşırı fedakarlıklar zaman içinde sizi pişman edebilir. Bir anda hayallere kapılıp, gaza gelip, bir çok işi üstlenebilir, bazı arkadaşlarınızı bazı durumlardan kurtarmak isteyebilirsiniz ancak çok iyi düşünmelisiniz. Aşırıya kaçmamalı kendinizi de işin içine katmayı unutmamalısınız. Haftasonu daha çok alışveriş yapmak gibi istekleriniz olabilir. Hareketlisiniz.
İkizler ve Yükselen İkizler Burçları
Haftaya Güneş ve Plutonun uyumlu açısıyla başlıyoruz. Evlilik, hukuksal konular, spritüel konularda güçlü hissedeceksiniz. Bir süredir üzerinizde hissettiğiniz baskı biraz azalacak gibi görünüyor. Bu haftanın en önemli görünümü 9 Mart tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması. Sizin kariyer evinizde gerçekleşecek. Ve Kariyer anlamında yeni bir dünyanın kapıları açılacak sizler için.  Çalışmıyorsanız iş başvurusu yaparak fırsat yaratmaya çalışmalısınız. Çalışanlar, iş ya da görev değiştirmek isteyenler içinse konuyla alakalı görüşmeleri yapmak, başvuruları yapmak için uygun bir dönem. 6 ay içinde adım adım toparlanacaksınız. Üstelik Venüs de 12 Mart tarihinde buraya geçecek ve burada oldukça güçlü, zam veya görev değişikliklerinin konuşulduğu zamanlar olabilir. Ayrıca annenizle daha fazla vakit geçirmek isterken onun da maddi manevi desteğini hissedeceksiniz.
11 Mart tarihinde yönetici gezegeniniz Merkür Neptün ile kavuşacak. Oldukça duygusalsınız ancak ajitasyona meyilli olabilirsiniz bu süreçte. Ruh haliniz çok çabuk değişerek size göre olumsuz olabilecek olaylardan hemen etkilenebilirsiniz. Gereksiz duygusal tepkiler verebilir, fazla kaprisli olabilirsiniz. Her zamanki tarafsız bakış açışınızı sürdürmeye çalışmalısınız. Haftasonu ise ayın burcunuzdaki seyahati sizi yeniden hareketlendirecek ve neşelendirecek. Kendinize vakit ayırmak, bakım yaptırmak, alışveriş yapmak isteyebileceğiniz bir zaman.
Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları
Evlilik, iş ortaklığı ya da arkadaşlarınızla alakalı bazı konularda bir süredir üzerinizde hissettiğiniz baskı bu haftadan itibaren bitiyor. Kendinizi rahatlamış hissederek başlıyorsunuz. Güçlü hissedeceksiniz.  Bu haftanın en önemli görünümü şüphesiz 9 Mart tarihinde gerçekleşecek olan Balık burcundaki Güneş tutulması olacak. Sizin gibi yine bir su grubunda gerçekleşeceği için siz de 2. Dereceden etkileneceksiniz. Duygusallığınız, duygusal tepkileriniz artarken, uzun seyahatler, yurtdışı eğitim ya da seyahat planlarınızı, eğitim, kurs, ticaret, akademik konulardaki planlarınızı hayata geçirebileceğiniz bir dönem başlıyor. Planınız yoksa bile karşınıza mutlaka fırsatlar çıkacaktır. 
Ancak Güneş tutulmasına Jüpiter karşıtlığı etki edecek. Bu da elde etmek istedikleriniz için yakın çevrenizin ya da kardeşlerinizin desteğine ihtiyaç duyabileceğinizi, zaman zaman zorlanabileceğinizi anlaşmalarda veya sözleşmelerde dikkatli olmanız gerekliliğini vurguluyor.
12 Mart tarihinde de Venüs Balık burcuna geçecek. Venüs burada oldukça güçlü.  Uluslarası bir firmada çalışıyorsanız mesela, ilişkilerinizi düzenleyebileceğiniz, üstlerinizin gözüne girebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.  11 Mart tarihinde Merkür ve Neptünün kavuşumu, uzakları hayal ettiğiniz, fantazilerinizin için harekete geçmeye çalıştığınız fazla duygusal ve tepkisel olabileceğinizi göstermekte. Dikkat dağınıklığı yaşanabilecek olan o günden itibaren 4-5 günlük süre boyunca ekstra dikkatli olmalısınız. Haftasonu ise zihniniz yapılacaklar ve yapılması gerekenlerle dolup taşarken eyleme dökecek mecaliniz olmayabilir, dinlenmeyi tercih edebilirsiniz.
Aslan ve Yükselen Aslan Burçları
Haftaya Yöneticiniz Güneş ile Plutonun uyumlu açısıyla başlıyoruz. Bu açı altında özellikle iş konularında kendinizi oldukça güçlü hissedeceksiniz. Günlük rutininizde bir şeyleri değiştirme kararı alabilirsiniz.  9 Mart tarihinde Balık burcunda bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu tutulmaya Jüpiter ve Güneş karşıtlığı da etki edecek. Bu süreçte ortak kaynaklar, miras vb gibi hukuksal konular, eşin iş durumu, evlilik ve ortaklık konularında şanslı olabileceğiniz gibi, hayatınızda yeni bir sayfa açmak arzusu baskın olacak. Ayrıca finans işleriyle ilgileniyorsanız iş bulmanız, danışmanlık yapmanız ya da başkalarının kaynaklarını yönetmek konusunda yeni adımlar atacağınız durumlar söz konusu olabilir.  Ancak aynı durumu kendi paranız yapamayabilirsiniz. Kişisel harcamalarınıza çok dikkat etmeniz gereken bir zaman dilimi olacak.
11 Mart tarihinde ise, sinir sisteminizle alakalı onular gündeme gelebilir. Aşırı alıngan ve tepkisel davranabilirsiniz birkaç gün boyunca.  12 Mart tarihinde ise, Venüs Balık burcuna geçiş yapıyor. Venüs burada oldukça güçlüdür. Bu sebeple evlilik, eşten ya da ilişkiden gelebilecek maddiyat konuları ön planda olabilir. Haftasonu ise oldukça hareketlisiniz. Sosyalleşmek, dost veya arkadaşlarınızla planlar yapmak ya da yapılana dahil olmak isteyebileceksiniz.
Başak ve Yükselen Başak Burçları
Haftaya evlilik, iş ortaklıkları, yaratıcı konular, yetenekleriniz gibi konularda güçlü başlıyorsunuz. Bazı yeteneklerinizi eyleme geçirmek, harekete geçmek isteyebilirsiniz. 9 Mart tarihinde karşıt burcunuz Balık burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. Bu tutulmaya burcunuzdaki Jüpiter karşıt açı yaparak da etki edecek. Tutulmadan sonraki ilk 15-20 gün ilişkilerinizde bazı sorunlar söz konusu olabilir. Ancak sonrasında bitmesi gerekeni bitirerek yeni bir sayfa açacaksınız. Bir çok Başak burcu için, evlilik için yeni adımlar atmak, kararlar vermek söz konusu olabilecek. Yeni insanlarla tanışabilecek ve güçlü dostlar edinebileceksiniz. Bu da iş ortaklığı konularında sizi şanslı kılacak.
11 Mart tarihinde yönetici gezegeniniz Merkür Neptün ile Balık burcunda kavuşacak. Bu açı altında, yazmak, çizmek, okumak gibi konular ön planda olacak ve her zamankinden fazla duygusal bir tavır içinde olabilirsiniz. Haftasonu ise aklınızda işte ya da kariyerinizde olabilir. Daha çok kariyer planları yaparak geçirebilirsiniz.
Terazi ve Yükselen Terazi Burçları
Haftaya güzel enerjilerle başlıyoruz ve kendinizi enerjik hissedeceğinizi söyleyebilirim. 9 Mart tarihinde Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşanacak ve bu tutulmaya Jüpiter karşıtlığı etki edecek. İşle alakalı ya da ev düzeninizde, iş ortamı, günlük rutinleriniz, ev düzeniniz gibi konularda yeni bir döneme girmek isteyebilirsiniz. İş yerinde görev değişikliği, çalışmıyorsanız evden yapabileceğiniz ek bir iş gibi konular özellikle 6 ay boyunca gündeminizde olacak. Günlük rutininizde ve evde de bazı değişiklikler yapmak, yeni eşyalar almak gibi istekleriniz söz konusu olabilir.
Yine aynı tarihte Ay karşıt burcunuz Koç burcunda hareket edecek ve 10-11 Mart tarihlerinde daha girişken, cesur girişimleriniz söz konusu olabilir. 11 Mart tarihinde ise, Balık burcunda Merkür ve Neptün kavuşacaklar. Oldukça duygusal ve düşünceli olacaksınız bu süreçte. 12 Mart tarihinde yönetici gezegeniniz Venüs güçlü olduğu Balık burcuna geçiş yapacak. Önümüzdeeki 2 hafta boyunca edebiyat, şiir, okumak, yazmak gibi konular ön planda olacak. Duygularınızı daha yoğun yaşayacak ve her zamankinden daha dengeli, merhametli bir ruh halinde olacaksınız.
Akrep ve Yükselen Akrep Burçları
Haftaya modern yöneticiniz Plutonun Güneş ile yapacağı uyumlu açı ile başlıyorsunuz. Bu açıyla birlikte ruhsal olarak daha güçlü olacaksınız. Aşk ve yaratıcı yetenekleriniz ön planda olacak. 9 Mart tarihinde Balık burcunda yılın ilk güneş tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma önümüzdeki 6 boyunca, aşk, varsa çocuklarla alakalı konular, yetenekleriniz, sosyal konular gibi konuları gündeme getirecek. Hayatınızda kimse yoksa bu süreçte duygusal bir ilişki içine girebilirsiniz. Partneri olanlar içinse duygusal bağın güçleneceği, yeni kararlar alabileceğiniz bir zaman olacak. Aynı zamanda oyunculuk, yazarlık gibi yetenekleri olan Akrepler için yeni bir dönem başlıyor. Yaratıcı enerjinizin artacağı bu zaman yeteneklerinize eğilmenizde fayda var.
11 Mart tarihinde Merkür ve Neptün’ün yine Balık burcunda kavuşması, bazı konularda yanıldığınızı düşünmenize sebep olurken, kendi kendinizi yanıltabileceğiniz durumlar da ortaya çıkabilir. 12 Mart tarihinden itibaren ise aşk konusunda kolları sıvıyorsunuz. Haftasonu ise evde ama hareketli geçecek…

Yay ve Yükselen Yay Burçları,
Haftaya özellikle maddi konularda güçlü başlayacaksınız. Kendinizi iyi hissediyorsunuz. 9 Mart tarhinde Balık burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu tutulmayla birlikte önümüzdeki 6 ay boyunca aile, yuva, ev, taşınmaz mallar gibi konular ön planda olacak. Ev almak, satmak, taşınmak, evi tadilat ettirmek gibi girişimlerde bulunabilirsiniz. Ayrıca ruhsal olarak biraz içe çekilebilir, sakinleşebilir, yeni bir sayfa açmak üzere güç toplamak isteyebilirsiniz.  Fakat 11 Mart tarihinde Merkür ve Neptün’ün yine Balık burcunda kavuşması, hafta boyunca kararlarınızdan emin olamayabileceğiniz etkiler olabileceğini gösteriyor. Bu hafta yeni kararlar vermemenizde fayda var.
Haftasonu ise 12 Mart tarihinde Venüs Balık burcuna güçlü şekilde geçiş yapıyor. Bu Venüs transiti sırasında, evlilik, aileden maddi destek almak gibi konular gündeme gelebilir. Genel olarak haftasonu hareketlisiniz.
Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları
Haftaya burcunuzdaki Pluton ile Güneşin uyumlu açısıyla başlıyoruz. İmaj değişikliği, diyet, giyim tarzında farklılık gibi istekleriniz söz konusu olabilir hafta başında. 9 Mart tarihinde Balık burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma ile birlikte yakın çevreniz, dost ve akrabalarınızla alakalı yeni bir sayfa açmak isteyecek, yeni projelere anlaşmalara imza atabileceksiniz. Ruhsal olarak daha sakin, iyi niyetli olacak bir şeyleri bitirseniz bile daha uygun bir dille aktaracaksınız. Biraz fazla 
melankolik ve alıngan olabilirsiniz bu dönemde.
11 Mart tarihinde de Balık burcunda Merkür Neptün ile kavuşacak. Ve 12 Mart tarihinde de para evinizdeki Venüs, Balık burcuna geçiş yapacak. Dolayısıyla 3. Evinizde önemli bir stelyum oluşacak. Kısa seyahatler, akrabalarla ve kardeşlerle olan ilişkilerle ilgili yeni gelişmeler, yeni insanlarla tanışma, eğitime hız verme gibi durumlar söz konusu. Haftasonunu işle ilgili planlar yaparak ya da misafir ağırlayarak ama bir şekilde oldukça hareketli geçireceksiniz.
Kova ve Yükselen Kova Burçları
Haftaya güzel enerjilerle başlıyoruz. Özellikle sizin açınızdan gizli düşmanlarınızı keşfe çıktığınız, adam etmeye çalıştığınız J farkındalık yaratmak istediğiniz bir zaman dilimi olabilir. Daha çok gözlemcisiniz haftabaşında. 9 Mart tarihinde Balık burcunda yılın ilk Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu tutulmayla birlikte önümüzdeki 6 ay boyunca maddi manevi kazanımlarınızla ilgili yeni bir sayfa açacaksınız. İş değiştirme, ya da işe başlama, ek kazanç sağlayacak durumlar, borçların kapanması gibi maddi konularda yenilikler olurken, manevii olarak da sahip olduklarınızı gözden geçirip, sizin için neyin değerli neyin gereksiz olduğuna karar vereceğiniz bunu görebileceğiniz bir zaman dilimi olacak.
11 Mart tarihinde yine Balık burcunda Merkür ve Neptün kavuşacaklar ve 12 Mart’ta da bir süredir burcunuzda hareket eden Venüs de buraya geçecek. Alım satım, satış ve pazarlama gibi konuları hız kazanırken, ruhsal olarak da oldukça romantik, evrensel düşünen, her zamankinden merhametli ve manevi aydınlanmaya yakın biri olacaksınız. Haftasonu varsa partnerinizle hareketli vakit geçireceğinizi söyleyebilirim.
Balık ve Yükselen Balık Burçları
Haftaya güzel enerjilerle başlıyoruz. Özellikle proje bitirme, konusunda oldukça heyecanlı ve iş bitiricisiniz. Dost ve arkadaşlarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. 9 Mart tarihinde burcunuzda yılın ilk güneş tutulması gerçekleşecek. Jüpiter karşıtlığı bu tutulmaya eşlik edecek. Özellikle ilişkiler, evlilik, arkadaşlar gibi konular sorumluluk almanız gerektiğinin farkına varacak, daha bütünsel düşünebileceksiniz. Bu zamana kadar belki de suçladığınız kişileri aslında kucaklamanız gerektiğini farkedeceksiniz. Önümüzdeki 6 ay boyunca adım adım değişeceğiniz bir süreç. Öncelikle imajınızdan başlamak isteyebilirsiniz. Saç boyatmak, diyet yaparak zayıflamak ya da vücudunuzdaki herhangi bir şey için değişiklik yoluna gitmek istekleri dizebilirsiniz. Fakat gerçeğin bedende değil, ruhta olduğunu kavramaya başlayacağınız adeta yeni bir hisse kapılacağınız güzel bir dönem başlıyor. Bir çok konuda hayatınızda yenilikler olacaktır.
11 Mart tarihinde yine burcunuzda Merkür ve Neptün kavuşacak bu etki 4-5 gün kadar etkili olurken, her zamankinden daha alıngan, melankolik ve isteksiz olabilirsiniz. Ancak bu etkiyi aza indirecek olan Venüs çok güçlü çalıştığı burcunuza 12 Mart tarihinde girecek. Aşık olmak, sevmek, değerlerinize sahip çıkmak gibi durumları gözeteceğiniz bir zaman olacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisi Pusu'da Ölen Karakterlerin Listesi.

Gürkan Uygun Memati Baş 1-161 Gökhan Azlağ Ferman 129-156 Erdal Küçükkömürcü Shamir Hebron 94-155 Oktay Dal Şahmaran 94-155 Can Gürzap Davut Tataroğlu 1-153 Şahin Çelik Haşim Ağa 116-151 Erol Tezeren İzzet 101-150 Ebru Kocaağa Dicle 116-150 Şafak Başkaya Kenan Katırcı 108-143 Reha Özcan Jozef Beile 129-143 Mehmet Aras Suriyeli 131-143 Erdoğan Cengiz Fırat Aynacı 98-139 Sedat Savtak Kaşifoğlu 123-139 Bora Sivri Cevher 69-139 Yener Sezgin Hamit 111-132 Tarkan Tüzmen Alper 7-131 Osman Soykut Aron Feller 64-131 Mesut Akusta Ünsal Kemal Alnıaçık 67-128 Ümit Acar Ersoy Ulubey 104-128 Ercan Eker Barış 104-128 Aysun Güllük Evren Katırcı 108-128 Namık Kemal Yiğittürk Baba Memduh 88-123 Aytar Kakınç Baran 96-120 Yıldırım Gücük Özcan Şenol 95-114 Birsen Dürülü Gülendam 69-105 Hüseyin Avni Danyal Yalçın Bulut 1-100 Musa Uzunlar İskender Büyük 25-93 H

Kurtlar Vadisi'nin Sevilen Oyuncusu Evleniyor

Kurtlar Vadisi Pusu' nun efsane oyuncusu, ' Güllü Erhan ' karakterini canlandıran Erhan Ufak evleniyor. Erhan Ufak Gayrimenkul'de birlikte çalıştıkları Süreyya Kul ile 30 Ekim'den beri nişanlı, ünlü oyuncu yarın dünya evine girecek. Çiftin kınası dün yapıldı. Pazar günü yapılacak olan düğünde Erhan Ufak'ın nikah şahitliğini Necati Şaşmaz 'ın yapacağı tahmin ediliyor.

En Psikopat Burçlar Hangileri?

1. En Psikopat Yengeç FBI ‘ın veritabanı üzerinde suçlulara dayalı yapılan analizler sonucu en çok psikopat ve seri katil barındıran burçlar açıklandı.  Buna göre en psikopat burcun yengeç olduğu görüldü. Duygusal bir burç olarak görülen yengeçler için böyle bir sonuç çıkması oldukça şaşırtıcı. Ancak diğer burçların aksine kıskançlık gibi sebeplerden cinayet işledikleri göz önüne alınırsa bu duygularıyla hareket eden yengeç burçlarına uygun bir durum. 2. İkinci Burç Şaşırtmadı : Akrep Bir çok kişinin işin içinde manyaklık varsa birinci  olmasını beklediği burç akrep bu listede 2. sırada. Kötüsünün gerçekten çok kötü olduğu bir burç akrep. Kurbanlarını acı çektirerek sadistçe öldüren akrep burçları kinci ve hainler. 3. Mafya Babası Yay  Jüpiterin şanslı çocuklarını bu listede üst sıralarda görmek gerçekten şaşırtıcı. Dünyada en az bulunan burç olmasına rağmen ilk üçte yeralmasının sebebi ise cinayetleri başkalarına işletmiş olmaları.