Ana içeriğe atla

16 -22 Mayıs Haftası Burç Yorumları


Koç ve Yükselen Koç Burçları
Haftaya ayın karşıt burcunuz Terazi burcu seyahati ile başlıyoruz. İlişkiler konusunda ekstra hassas, kalıcı çözümler üretmek isteyen ama bir o kadar da intikamcı hareket edebilirsiniz. Özellikle evli bir Koç iseniz, hafta başından itibaren içten içe öfke ve kin biriktirebilir, geçmiş konuları gündeme getirmeye çalışabilirsiniz. Ayın 19'u özellikle sizin için, derin araştırmalar yapmak, meditasyon gibi okült konulara yönelmek açısından oldukça uygun ve verimli olacaktır. 
Bu haftadan itibaren yakın çevrenizde hareketlilik başlayacak. Kuzenler, akrabalar, kardeşler hatta komşularla ilgili haberler alabilir kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Ancak hafta sonu itibariyle seyahatlerinizde dikkatli olmanızda fayda var. Yurt dışı veya yurt içi uzun seyahatlerde aksilikler, ertelenmeler, bilet kayıpları gibi durumlar söz konusu olabilir. 22 Mayıs tarihinden itibaren Merkür ileri hareketine başlayacak. Ancak retrosunun gölgesine gireceğiz. Yani aslında Merkür gerilemesinin en önemli dönemi. 5-6 Haziran tarihine kadar devam edebilir. Bu süreçte maddi konularda ekstra dikkatli olun. Hırsızlık, para, cüzdan veya değerli bir şey kaybetme, dolandırıcılık, yanlış hesap yüzünden oluşabilecek durumlar gibi bir çok konuda dikkatli olmanızda fayda var.

Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Haftaya ayın Terazi seyahati ile başlıyoruz. Sizin açınızdan özellikle iş ve günlük rutinlerinizi tamamlama konusunda destekleyici görünüyor. İşleri bitirmek için yeterli enerjiye sahip olamazsınız da beklediğinizden daha rahat ve motive olabilirsiniz. Evdeyseniz, evi güzelleştirmek, eve alışveriş yapmak gibi durumlar söz konusu olabilir. 20 Mayıs tarihinden itibaren para konusunda da hareketlilik ve değişken süreçler olabilecektir. Önümüzdeki 1 aylık süreçte harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.
Kredi vb gibi konular, başka kaynakların kullanımı ya da yönetimi gibi durumlar söz konusuysa, dikkatli olmanızda fayda var. Geçmiş konular gündeme gelebilir. Ancak geçmişte kaçırılmış bir fırsatı da yakalamak için bir şans daha gelebilir. Bir süredir burcunuzda gerileyen Merkür 22 Mayıs tarihinden itibaren ileri hareketine başlıyor. Yani aslında Merkür gerilemesinin en önemli dönemi. 5-6 Haziran tarihine kadar devam edebilir. Kişisel konular gündeminizde olacak. Bedensel olarak enerjisiz ve tuhaf hissedebilirsiniz. Çoğunlukla yorgun ve uykulu, dalgınlık problemlerine dikkat etmekte fayda var. 

İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Haftaya ayın Terazi burcu seyahati ile başlıyoruz. Sizin için aşk, çocuklarla alakalı meseleler, alışveriş ya da keyif aldığınız aktiviteler ön planda olabilir. Çarşamba gününden itibaren yoğun bir iş trafiği söz konusu. 20 Mayıs tarihinde Güneş’in burcunuza geçişiyle, hareketli ve zinde olduğunuz bir süreç başlayacak. Değişim enerjisi saracak sizi. Özellikle bedensel değişimler arzulayabilir, saç boyatmakan, spora gitmeye kadar bir çok fiziksel değişim konusunda yeni ararlar alabilirsiniz.
22 Mayıs tarihinde yönetici gezegeniniz Merkür’ün gerilemesi süreci bitiyor. Aslında Merkür gerilemesinin en önemli dönemi bu, retro gölge etkilerini yaşayacağız.  5-6 Haziran tarihine kadar devam edebilir. Zihinsel dalgınlık, unutkanlık, eşya kaybı gibi durumlara ve mahkeme veya farklı konularda yasal süreçlerde dikkatli olmak gerekebilir. Hafta sonuna doğru her türlü ilişkiniz açınızdan (evlilik, aşk, arkadaşlık, ortaklık) dikkatli olmalı, sinirlerinize hakim olmasınız. Fikir ayrılıkları sebebiyle tartışmalar yaşanabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Haftaya ayın Terazi burcu seyahati ile başlıyoruz. Sizin için aile ve evle alakalı konular gündemde olabilir. Misafir veya ev alım satımı ile ilgili işlemler, aileyle alakalı bir durum.  22 Mayıs tarihinde Merkür gerilemesi bitiyor. Ancak Merkür gerilemesinin en önemli dönemi başlıyor. Retro gölge etkilerini yaşayacağız.  5-6 Haziran tarihine kadar devam edebilir. Bu süreçte projeler, sosyal konular, organizasyonlar gündemde.
20 Mayıs tarihinden itibaren bir kaç gün boyunca işle alakalı konularda aksilikler, anlaşmazlıklar yaşanabilir. Yer değişikliği, görev değişikliği, yoğunluk gibi durumlar olabileceği gibi evde de aksilikler, telaş gibi durumlar yaşanabilir. Ekstra dikkatli olunmasında fayda var.

Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Haftaya ayın Terazi burcu seyahati ile başlıyoruz. Sizin için yakın çevre, kardeşler, komşular, kuzenlerle alakalı konular gündemde olabilir. Bu kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Alışveriş vb gibi etkinlikler kısa yolculuklar yapabilirsiniz. 20 Mayıs tarihi itibariyle oldukça sosyal ve değişken enerjiler söz konusu olacak sizin için. Yeni insanlarla tanışabilir, projelere dahil olabilirsiniz. Çeşitli organizasyonlar da söz konusu olabilir.
22 Mayıs tarihinde kariyer evinizde gerileyen Merkür, ileri hareketine başlayacak. Ancak Merkür gerilemesinin en önemli dönemi başlıyor. Retro gölge etkilerini yaşayacağız.  5-6 Haziran tarihine kadar devam edebilir. Bu süreçte, anneniz, miras konuları ve kariyerle alakalı durumlar yaşanabilir. Eski işe dönmek, eski iş arkadaşlarınızla alakalı konular gündeme gelebilir. Hafta sonuna doğru, çocuklarla alakalı veya partnerinizle alakalı konular sebebiyle birileriyle görüş ayrılıkları yaşayabilir, biraz tartışmalı durumların içine girebilirsiniz. Sakin olmanızda fayda var.

Başak ve Yükselen Başak Burçları

Haftaya ayın Terazi burcu seyahati ile başlıyoruz. Sizin için maddi konular gündemde olacak. Hesap kitap işleriyle uğraşırken alınacaklar listesi can sıkabilir ya da alışverişin dozunu kaçırdığınızı farkedebilirsiniz.  20 Mayıs tarihinde Güneş ikizler burcuna geçiş yaparken sizin de kariyer evinize yerleşiyor. Bu süreçte, kariyerinizle alakalı değişken durumlar ve hareketli bir dönem söz konusu.
22 Mayıs tarihinde ise, Merkür, ileri hareketine başlayacak. Ancak Merkür gerilemesinin en önemli dönemi başlıyor. Retro gölge etkilerini yaşayacağız.  5-6 Haziran tarihine kadar devam edebilir. Bu sebeple uzun seyahatlerinizde, eğitim, satış, yurt dışı kaynaklı durumlarda ekstra dikkatli ve daha detaycı olmanızda fayda var. Hafta sonuna doğru ise, aile ilgili konular ya da ev ve satış işlemleri sizi birileriyle karşı karşıya getirebilir. İşle ilgili de içinizde öfke biriktirebilirsiniz. Sakin olun.

Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Haftaya ayın burcunuzdaki seyahati başlıyoruz. Bedensel değişimler arzulayabilir, bol bol iletişim kurmak, alışveriş yapmak veya dışarda vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Hafta ortasında ise maddi konularda detaycı ve kaygılı olabilirsiniz. 20 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. Bu geçişle birlikte seyahat, yurt dışı, satış, ortaklık, eğitim gibi konular hayatınızda hız kazanabilir.
22 Mayıs tarihinde ise, Merkür, ileri hareketine başlayacak. Ancak Merkür gerilemesinin en önemli dönemi başlıyor. Retro gölge etkilerini yaşayacağız.  5-6 Haziran tarihine kadar devam edebilir. Bu sebeple kredi vb gibi kaynaklara yönelmeden önce iyi düşünmenizde fayda var. Başkalarının kaynaklarını yöneten biriyseniz, (muhasebeci vb gibi) dikkat dağınıklığına dikkat etmelisiniz. Hafta sonuna doğru, seyahatlerinizle alakalı bazı aksilikler can sıkıcı olabileceği gibi, kardeşler, kuzenler, komşularla alakalı konularda da tartışma, fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Haftaya ayın Terazi burcu seyahati ile başlıyoruz. Sizin için resmi konular, varsa yürüttüğünüz gizli ilişkilerinizle alakalı durumlar ön planda olabilir. Genel olarak haftanın ilk 4 günü duygusal ve biraz da takıntılısınız. 20 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçerken sizin de 8. Evinize yerleşecek. Ortak kaynaklar kredi vb gibi konularda ihtiyaç hissedebilirsiniz. Ruhsal olarak değişken ve hareketli olabileceğiniz gibi gizli konulara karşı ekstra meraklı bir halde olacaksınız. Daha araştırmacı ve spritüel konularla ilgili olabilirsiniz.  
22 Mayıs tarihinde ise, Merkür, ileri hareketine başlayacak. Ancak Merkür gerilemesinin en önemli dönemi başlıyor. Retro gölge etkilerini yaşayacağız.  5-6 Haziran tarihine kadar devam edebilir. Bu sebeple ikili ilişkilerinizde sözlerinize dikkat etmenizde, geçmiş konulara takılmamanızda fayda var. Hafta sonuna doğru ise, maddi konular sebebiyle zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Özellikle  kendinize ait olanla ortak olanı ayırmak isteyebilir, detaylıca hesap yapmak isteyebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay Burçları

Haftaya ayın Terazi burcu seyahati ile başlıyoruz. Sizin için oldukça sosyal bir zaman diyebilirim. Bazı organizasyonlara katılabilir, alışveriş yapabilir, dost ve arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. 20 Mayıs tarihinde Güneş karşıt burcunuz İkizler burcunda seyahatine başlıyor. Evlilik, ikili ilişkiler gibi konularda değişken enerjiler söz konusu olabilir. Yeni birileriyle tanışabilirsiniz.

22 Mayıs tarihinde ise, Merkür, ileri hareketine başlayacak. Ancak Merkür gerilemesinin en önemli dönemi başlıyor. Retro gölge etkilerini yaşayacağız.  5-6 Haziran tarihine kadar devam edebilir. Bu sebeple, işle ilgili konularda ve evdeki eşya kayıplarına dikkat etmelisiniz. Dikkatiniz dağınık olması sebebiyle yorgun hissedebilir, bazı eşyaları aramaktan yorulabilirsiniz. Hafta ortasına doğru ise, ilişkilerinizde dikkatli olun. Geçmiş konulara kafayı takıp, sorgulayıp, yüzlşmek için depreşebilir, kızgınlık biriktirebilirsiniz. Sakince geçmesini bekleyin :))

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Haftaya ayın Terazi burcu seyahati ile başlıyoruz. Sizin için kariyer konuları ön planda olacak. Toplantılar, resmi işlemler ve hareketlilik daha hafta başında sizi yorabilir. Üstelik 20 Mayıs tarihinde Güneş’te İkizler burcuna sizin de 6. Evinize yerleşecek. Evde ve iş yerinizde hatta günlük rutinizde gün içinde bile değişken enerjiler söz konusu olabilir. İş yerinin taşınması, evde eşyaların yerini değiştirmek gibi durumlar söz konusu. Hafta sonuna doğru ise, resmi konular ya da iş yerinde birinden sakladığınız durumlarla alakalı canınız sıkılabilir.
22 Mayıs tarihinde ise, Merkür, ileri hareketine başlayacak. Ancak Merkür gerilemesinin en önemli dönemi başlıyor. Retro gölge etkilerini yaşayacağız.  5-6 Haziran tarihine kadar devam edebilir. Bu sebeple aşk, çocuklar, keyif aldığınız konularda bazı aksaklıklar canınızı sıkabilir dikkatli olun.

Kova ve Yükselen Kova Burçları

Haftaya ayın Terazi burcu seyahati ile başlıyoruz. Sizin için seyahat, eğitim, satış, uluslararası konular ön planda olabilir. Uzun seyahatler planlayabilirsiniz. 20 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçecek. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz ancak kalıcı olmayabilir. Değişken enerjiler söz konusu. Varsa çocuklarla alakalı konularda da bazı girişimler söz konusu. Hafta sonuna doğru, sosyal çevrenizle alakalı konularda gerilebilirsiniz. İstemediğiniz bir organizasyona katılmak ya da insanlarla beraber olmak sizi gerebilir ve bazı kişilerle tartışmalara yol açabilir.

22 Mayıs tarihinde ise, Merkür, ileri hareketine başlayacak. Ancak Merkür gerilemesinin en önemli dönemi başlıyor. Retro gölge etkilerini yaşayacağız.  5-6 Haziran tarihine kadar devam edebilir. Bu sebeple, ev, aile gibi konularda dikkat etmelisiniz. Geçmiş konular açılabilir, evde eşya kayıpları yaşayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık Burçları

Haftaya ayın Terazi burcu seyahati ile başlıyoruz. Sizin için ortak kaynaklar, krediler, ailenizin parası gibi konular ön planda olacak. Size ait olanı vermek ya da özellikle annenizin desteğinize ihtiyaç duyabilirsiniz. Evli bir erkekseniz eşinizden de destek görebilirsiniz. Hafta sonuna doğru kariyerinizle alakalı gerilebilir, evde de bu gerginliği sürdürebilirsiniz. Yani bu hafta eve iş getirmemeye çalışın. Aynı zamanda annenizle de satış veya taşınmaz mallar sebebiyle bazı konularda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.
20 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçecek. Evde hareketlilik ve değişken durumlar söz konusu. Satış sebebiyle veya farklı bir sebeple taşınma söz konusu olabilir. 22 Mayıs tarihinde ise, Merkür, ileri hareketine başlayacak. Ancak Merkür gerilemesinin en önemli dönemi başlıyor. Retro gölge etkilerini yaşayacağız.  5-6 Haziran tarihine kadar devam edebilir. Bu sebeple kardeşler, kuzenler, yakın çevre, eğitim, kısa seyahatler gibi konularda dikkatli olmaya devam edin. Geçmiş konuları açmamaya çalışın. Sözlerinizi mutlaka tartın. Ani patlamalar yaşayabilirsiniz. 

Kaynak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisi Pusu'da Ölen Karakterlerin Listesi.

Gürkan Uygun Memati Baş 1-161 Gökhan Azlağ Ferman 129-156 Erdal Küçükkömürcü Shamir Hebron 94-155 Oktay Dal Şahmaran 94-155 Can Gürzap Davut Tataroğlu 1-153 Şahin Çelik Haşim Ağa 116-151 Erol Tezeren İzzet 101-150 Ebru Kocaağa Dicle 116-150 Şafak Başkaya Kenan Katırcı 108-143 Reha Özcan Jozef Beile 129-143 Mehmet Aras Suriyeli 131-143 Erdoğan Cengiz Fırat Aynacı 98-139 Sedat Savtak Kaşifoğlu 123-139 Bora Sivri Cevher 69-139 Yener Sezgin Hamit 111-132 Tarkan Tüzmen Alper 7-131 Osman Soykut Aron Feller 64-131 Mesut Akusta Ünsal Kemal Alnıaçık 67-128 Ümit Acar Ersoy Ulubey 104-128 Ercan Eker Barış 104-128 Aysun Güllük Evren Katırcı 108-128 Namık Kemal Yiğittürk Baba Memduh 88-123 Aytar Kakınç Baran 96-120 Yıldırım Gücük Özcan Şenol 95-114 Birsen Dürülü Gülendam 69-105 Hüseyin Avni Danyal Yalçın Bulut 1-100 Musa Uzunlar İskender Büyük 25-93 H

Kurtlar Vadisi'nin Sevilen Oyuncusu Evleniyor

Kurtlar Vadisi Pusu' nun efsane oyuncusu, ' Güllü Erhan ' karakterini canlandıran Erhan Ufak evleniyor. Erhan Ufak Gayrimenkul'de birlikte çalıştıkları Süreyya Kul ile 30 Ekim'den beri nişanlı, ünlü oyuncu yarın dünya evine girecek. Çiftin kınası dün yapıldı. Pazar günü yapılacak olan düğünde Erhan Ufak'ın nikah şahitliğini Necati Şaşmaz 'ın yapacağı tahmin ediliyor.

En Psikopat Burçlar Hangileri?

1. En Psikopat Yengeç FBI ‘ın veritabanı üzerinde suçlulara dayalı yapılan analizler sonucu en çok psikopat ve seri katil barındıran burçlar açıklandı.  Buna göre en psikopat burcun yengeç olduğu görüldü. Duygusal bir burç olarak görülen yengeçler için böyle bir sonuç çıkması oldukça şaşırtıcı. Ancak diğer burçların aksine kıskançlık gibi sebeplerden cinayet işledikleri göz önüne alınırsa bu duygularıyla hareket eden yengeç burçlarına uygun bir durum. 2. İkinci Burç Şaşırtmadı : Akrep Bir çok kişinin işin içinde manyaklık varsa birinci  olmasını beklediği burç akrep bu listede 2. sırada. Kötüsünün gerçekten çok kötü olduğu bir burç akrep. Kurbanlarını acı çektirerek sadistçe öldüren akrep burçları kinci ve hainler. 3. Mafya Babası Yay  Jüpiterin şanslı çocuklarını bu listede üst sıralarda görmek gerçekten şaşırtıcı. Dünyada en az bulunan burç olmasına rağmen ilk üçte yeralmasının sebebi ise cinayetleri başkalarına işletmiş olmaları.