Ana içeriğe atla

23-29 Mayıs Haftası Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koç Burçları
Haftaya ayın Oğlak burcu seyahati ile başlayacağız. Bu sizin için daha çok kariyer konularını gündeme getirecek. İş yerinde ya da görevinizle alakalı düzenlenmesi gerekenler, yoğunluk söz konusu olacaktır. 24 Mayıs tarihinde Venüs İkizler burcunda hareket etmeye başlayacak.  Bu süreçte yakın çevreniz hareketlenirken, kısa seyahatlerinizde artış söz konusu olabilir. Her zamankinden daha sosyal olabilecek, yakınlarınızla ve dostlarınızla da sık vakit geçirebileceksiniz.
Hafta ortasından itibaren seyahatlerinizde iptaller, karışıklıklar söz konusu olabilir. Eğitim veya satışla alakalı bir iş yapıyorsanız da durgunluk ya da karışıklık söz konusu olabilecektir. Dikkatli hareket etmenizde fayda var. 27 Mayıs tarihinde bir süredir Yay burcunda gerileyen Mars, yeniden Akrep burcuna geçiş yapacak gerileyerek. 30 Haziran tarihine kadar da gerilemesine burada devam edecek. Bu süreçte de, bazı korkularınızla yüzleşebilir, psikolojik destek almak isteyebilir, içinize tamamen çekilip, bazı sorgulamalar yapabilirsiniz. Daha duygusal ve içe dönük bir zaman olacaktır.
Boğa ve Yükselen Boğa Burçları
Haftaya ayın Oğlak burcu seyahati ile başlıyoruz. Bu sizin için iş seyahatleri, eğitim vermek, kursla   veya eğitimle alakalı konularda toparlanma olabileceğini göstermektedir. 24 Mayıs tarihinde yönetici gezegeniniz Venüs, İkizler burcuna geçiş  yapacak. Bu süreçte, harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Daha çok eğlenmek, yemek içmek gibi konular sebebiyle her zamankinden daha rahat para harcayabilirsiniz. Aynı zamanda bu süreçte, zam veya görev değişiklikleri de gündeme gelebilir.
Hafta ortasından itibaren ise, ortak kaynaklar ve maddi konularla alakalı aksiliklerle uğraşmak zorunda kalabilir, başkalarının paralarını yönetmek veya miras gibi işlerle uğraşıyorsanız biraz terleyebilirsiniz durumun dengesizliğinden. 27 Mayıs tarihinde karşıt burcunuzun yöneticisi Mars, gerileyerek yine karşıt burcunuz Akrep burcuna giriş yapacak ve 30 Haziran tarihine kadar burada gerilemeye devam edecek. Bu süreçte de, evlilik, ortaklık, arkadaşlık ilişkileri gibi konularda tartışmalar, anlaşmazlıklar hatta geçmiş konuların gündeme gelmesi sebebiyle zaman zaman finansal olarak zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Burada sakin olmak olayları bütünüyle değerlendirmeye çalışmak en hayırlısı olacaktır.
İkizler ve Yükselen İkizler Burçları
Haftaya ayın Oğlak burcu seyahati ile başlıyoruz. Para ile ilgili bazı düzenlemeler yapmak, kredi vb gibi işlemlerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.  24 Mayıs tarihinde Venüs burcunuza geçiş yapıyor. 17 Haziran’a kadar burada seyahat edecek. Bu süreçte daha sosyal olacağınızı, yeni insanlarla tanışacağınızı, maddi deneyimler yaşayacağınızı söyleyebilirim. Dış görünüşünüzde de bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Her zamankinden daha bakımlı ve canlı olmak arzusunda olabilirsiniz.
Hafta ortasında evlilik, ortaklık ya da arkadaşlık gibi her türlü ilişkinizle alakalı bazı çekişmeler tartışmalar huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Evle alakalı, ev içinde ya da taşınmaz mallarınızla alakalı konularda varsa satış aşamasında bir durum bazı aksaklıklar söz konusu olabilir.  27 Mayıs tarihinde ise Mars gerileyerek Akrep burcuna tekrar geçecek. 30 Haziran tarihine kadar burada gerilemsini sürdürecek. Bu süreçte de iş ve günlük rutininizle alakalı konularda daha önce kaçırdığınız fırsatlarla yeniden karşılaşmanız mümkün olabilecektir. Ancak isteksizlik ve hareketsizlik hatta monotonluğa bile tahammülsüzlük söz konusu olabilir. Geçici olacak olan bu durumda sakin kalmaya çalışarak kendinizi zorlamasınız.
Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları
Haftaya ayın karşıt burcunuz Oğlak burcu seyahati ile başlıyoruz. Bu sebeple biraz huzursuz ve sert davranabilirsiniz. Özellikle ilişkilerinizde inatçı ve otoriter bir tutum sergilemeniz muhtemel. 24 Mayıs tarihinde Venüs, İkizler burcuna geçiş yapıyor. Bu  durum size biraz içe çekilmeniz şeklinde etkileyebilecektir. Zihinsel olarak kararsızlık yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında işle alakalı resmi bir takım sorumluluklar almanız gerekebilir biraz stres yapabilirsiniz. Günlük rutininiz hareketlenecek ve yoğunlaşacaksınız.
27 Mayıs tarihinde Mars gerileyerek Akrep burcuna geçiyor ve 30 Haziran tarihine kadar burada gerilemeye devam edecek.  Bu süreçte de eski aşklar gündeme gelirken, varolan ilişkinizde de geçmiş konuların gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Hafta sonu ise, daha duygusalsınız. Deniz kenarı yerlere çekilebilirsiniz.
Aslan ve Yükselen Aslan Burçları
Haftaya ayın Oğlak seyahati ile başlıyoruz. Sizin için özellikle ev işleri, rutinde yoğunluk,  iş  yerinde yoğunluk düzenleme ve toparlama söz konusu olacaktır . 24 Mayıs tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiş yapacaktır.  17 Haziran’a kadar yeni insanlarla tanışacak, sosyal çevrenizi genişleteceksiniz.  Yeni projelere dahil olabilir, çeşitli organizasyonlara da katılabilirsiniz. Hafta ortasında bazı arkadaşlarınızla dostlarınız arasında kalabilir, bazı organizasyonlara katılmak konusunda kararsız kalabilirsiniz.  Maddi anlamda ise, biraz zorlayıcı etkiler söz konusu olabilir.
27 Mayıs tarihinde Mars gerileyerek yeniden Akrep burcuna geçiş yapacak ve 30 Haziran tarihine kadar burada gerilemesine devam edecek. Ev ve yuva konuları varsa taşınmaz mallarla alakalı konular gündeme gelebilir. Satıştaki evinizle alakalı yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Bu süreç biraz daha içe çekildiğiniz belki eve kapandığınız bir zaman dilimi olabilecektir. Öfke kontrolü ve farkındalık açısından muhteşem bir zaman olacak.
Başak ve Yükselen Başak Burçları
Haftaya ayın Oğlak burcu seyahati ile başlıyoruz. Sizin için çocuklar, yaratıcı işlerle alakalı düzenlenmesi gerekenler ön planda olabilir. 24 Haziran tarihinde Venüs, İkizler burcuna geçiş yaparak 17 Haziran tarihine kadar burada hareket edecek. Bu durum size kariyer ve statü konularında etkileyecektir. Zam, görev değişikliği, terfi gibi durumlar varsa beklediğiniz bu süreçte tamamlanabilir. Ancak hafta ortasında ev ve aile ilgili bazı konularda stres yapabilir, aile büyüklerinden birileriyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Sakin olmanız da fayda var.
27 Mayıs tarihinde Mars gerileyerek yeniden Akrep burcuna geçiş yapacak. 30 Haziran tarihine kadar burada gerilemeye devam edecek.  Eğitim veya iş konusunda kaçırdığınızı sandığınız fırsatlar yeniden önünüze gelebilir. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ya da yakın dostlarınız tarafından desteklendiğiniz bir süreç olduğu gibi maddi anlamda sizin de desteğiniz söz konusu. Hafta sonu ikili ilişkilerinizle alakalı yoğun ve duygusalsınız. Sohbet etmek, beraber vakit geçirmek isteyeceksiniz. Partneriniz ya da sadece arkadaşınız da olabilir.
Terazi ve Yükselen Terazi Burçları
Haftaya ayın Oğlak burcu seyahati ile başlıyoruz. Bu süreçte evle alakalı konular, alım satım konuları ya da aile büyükleriyle alakalı konular gündemde olabilir. 24 Mayıs tarihinden itibaren yönetici gezegeniniz Venüs İkizler burcunda seyahat etmeye başlayacak. 17 Haziran tarihine kadar eğitim, seyahat, kültür turları, akraba ziyaretleri gibi hareketlilik olan durumlar söz konusu olacaktır. Hafta ortasında ise seyahatlerinizde dikkat etmenizde fayda var. Örneğin biletinizi iyi kontrol edin, saatinizi mutlaka kurun vb gibi…
27 Mayıs tarihinde Mars gerileyerek yeniden Akrep burcuna geçiş yapacak ve 30 Haziran tarihine kadar burada gerilemeye devam edecek. Maddi konular bu süreçte gündeminizde. Geçmişteki hataları yaptığınızı fark ederek, düzeltme durumuna da gidebilirsiniz ancak bu enerji inatla para da harcatabilir. Bu süreçte neye ve neden para harcadığınıza dikkat etmenizde fayda var. Hafta sonu ise evde vakit geçirmek isteyebilir ya da yakın mesafede deniz kenara yerlere gitmek isteyebilirsiniz.
Akrep ve Yükselen Akrep Burçları
 Haftaya ayın Oğlak burcu seyahati ile başlıyoruz. Sizin için bu durum, kardeşler, yakın çevre, dostlarla alakalı konuları, kısa seyahatleri gündeme getirebilir. 24 Mayıs tarihinde Venüs, 17 Haziran tarihine kadar İkizler burcuna geçiş yapıyor. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde gizlilik ve cinsellik ön planda olabilir. Hayatınıza yeni birini dahil edebilir bunu kimseyle paylaşmayabilirsiniz. Ancak kalıcı bir beraberlik olmayacağının altını çizelim. Bir anlık heyecan için uzun vadede kendinizi üzmeyin ;)
27 Mayıs tarihinde yönetici gezegeniniz Mars gerileyerek burcunuza geçiş yapacak yeniden ve burada gerilemeye devam edecek 30 Haziran tarihine kadar.  Kişisel olarak içe çekilme, halsizlik, isteksizlik gibi durumlar gözlenebilir. Zihniniz çok yoğun ve yaratıcı çalışacaktır ancak harekete geçirecek gücü bulamayabileceksiniz. Kendinizi zorlamanız gereken bir zaman. Dış görünüşünüzle ilgili bu süreçte değişiklik yapmamanızda fayda var.
Yay ve Yükselen Yay Burçları
Haftaya ayın Oğlak burcu seyahati ile başlıyoruz. Maddi konular ön planda olacak sizin için.  Hesap kitap yapabilir, düzen getirmek için çaba harcayabilirsiniz. 24 Mayıs tarihinde Venüs, karşıt burcunuz İkizler burcuna geçiyor ve 17 Haziran’a kadar burada hareket edecek. Bu süreçte sosyal hayatınızın oldukça hareketleneceğini söyleyebiliriz. Hatta hayatınıza yeni birileri girebileceği gibi zaten hayatınızda biri varsa biri daha girebilecek :)) işte böyle bir şeyin olmaması için sakin olmalı, doğru karar vermelisiniz. Bu dönemde tanıştığınız insanlar, ortaklar kalıcı olmayabilir.  27 Mayıs tarihinde Mars burcunuzdan gerileyerek çıkıp, Akrep burcuna geçiş yapacak. Bu sizi biraz rahatlacak diyebilirim ancak ruhsal olarak iyi hissetmeyeceğiniz bir dönemeç olabilir. 30 Haziran tarihine kadar burada gerilemesini sürdürecek. Resmi işler,  sosyal çevre adınızdan söz ettirmek istediğiniz konular hep gündeminizde olacak. Ama geri planda kalmayı tercih edeceksiniz.  Hafta sonu ise evde ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları
Haftaya ayın burcunuzdaki seyahati ile başlıyoruz. Daha iradeli, kararlı, iş odaklı başlıyorsunuz. Hafta ortasında biraz sosyal konular, partner veya çocuklarla alakalı bazı konularda sorunlar veya aksilikler yaşanabilir ama sakin olun geçici bir durum. 24 Mayıs tarihinde Venüs 17 Haziran tarihine kadar seyahat edeceği İkizler burcuna geçiyor. İş yeriyle alakalı konular ve günlük rutinlerinize hareket geliyor. Evden çalışabileceğiniz ek bir iş potansiyeli ya da zam söz konusu olabilir. İş yeri değişikliği veya iş yerinde yeni insanlarla tanışma potansiyeli söz konusu.
27 Mayıs tarihinde Mars gerileyerek yeniden Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sosyal çevreniz, projeleriniz, dostlarınız gündemde. Geçmişte konular açılabilir ya da siz kafaya fazla takmaya başlayabilirsiniz. Kiminle hangi meseleyi halletmeniz gerekiyorsa bu süreçte tamamlamanız uygun olacaktır. Gerileme bu şekilde 30 Haziran tarihine kadar devam edecek. Hafta sonu ise, yakın çevreniz, yakın dost ve arkadaşlarınızla duygusal vakit geçirebileceksiniz.
Kova ve Yükselen Kova Burçları
Haftaya ayın Oğlak burcu seyahati ile başlıyoruz. Resmi işlerinizi halledebilirsiniz. Ruhsal olarak ciddi ve soğuk biraz melankolik bir ruh halinde olabilirsiniz haftanın ilk iki günü. Hafta ortasında evle alakalı konularda bazı karşıtlıklar söz konusu olabilir. Satış vb gibi konularla ilgili aile büyükleriyle biraz  görüş ayrılıkları söz konusu. 24 Mayıs tarihinde Venüs, 17 Haziran’a kadar seyahat etmek üzere İkizler burcuna geçiyor. Aşk hayatınızın hareketleneceği, hayatınızda biri varsa beraber sosyalleşeceğiniz bir zaman. Çocuklarla alakalı bir iş yapıyorsanız veya kendi çocuklarınız varsa onlarla alakalı konular da ön planda olacak. Hareketli bir zaman.
27 Mayıs tarihinde Mars gerileyerek yeniden Akrep burcuna geçiş yapıyor. 30 Haziran tarihine kadar devam edecek. Kariyer konuları gündemde. Eski işinizle alakalı yeni bir fırsat veya uzun zamandır yapmayı planladığınız bir konu için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Tutkuyla istediğiniz her ne ise, hayatınıza geçirmek için plan proje yapabilirsiniz bu süreçte. Ve hafta sonu ise, deniz kenarı yerlere çekilebilir. Keyifli vakit geçirebilirsiniz ancak harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.
Balık ve Yükselen Balık Burçları
Haftaya ayın Oğlak burcu seyahati ile başlıyoruz. Sosyal çevre, projeler ön planda. Dost ve arkadaşlarınızla yeni projeler için bir araya gelebilirsiniz. Hafta ortasında eğitim, satış, seyahatler gibi konularda bazı pürüzlerle uğraşmak zorunda kalabileceksiniz ancak geçici olacak bir durum. 24 Mayıs tarihinde Venüs, 17 Haziran’a kadar seyahat etmek üzere İkizler burcuna geçiyor. Bu süreçte ev ve taşınmaz mallarla alakalı konular ön planda olacak. Satış veya satın alım, taşınma gibi durumlar söz konusu olabilir. Kafayı daha çok bu konulara takabilirsiniz. Hareketlilik söz konusu ayrıca, misafirler ve gelen gidenin yoğun olduğu bir zaman olabilir.
27 Mayıs tarihinde Mars gerileyerek yeniden Akrep burcuna geçiş yapıyor. 30 Haziran tarihine kadar devam edecek. Bu süreçte de geçmiş konular, eğitim, uzun seyahatler hatta daha önce belki de kaçırdığınız bir kurs veya seyahat fırsatı yeniden karşınıza çıkabilecek. Uzaklar sizi çekebilir. Biraz içsel bir seyahat gibi düşündüğünüz yolculuklar isteyebilirsiniz. Harekete geçmemekte fayda var. Hafta sonu ise ayın burcunuzdaki seyahati ile oldukça duygusal ve sakin vakit geçireceksiniz. 
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisi Pusu'da Ölen Karakterlerin Listesi.

Gürkan Uygun Memati Baş 1-161 Gökhan Azlağ Ferman 129-156 Erdal Küçükkömürcü Shamir Hebron 94-155 Oktay Dal Şahmaran 94-155 Can Gürzap Davut Tataroğlu 1-153 Şahin Çelik Haşim Ağa 116-151 Erol Tezeren İzzet 101-150 Ebru Kocaağa Dicle 116-150 Şafak Başkaya Kenan Katırcı 108-143 Reha Özcan Jozef Beile 129-143 Mehmet Aras Suriyeli 131-143 Erdoğan Cengiz Fırat Aynacı 98-139 Sedat Savtak Kaşifoğlu 123-139 Bora Sivri Cevher 69-139 Yener Sezgin Hamit 111-132 Tarkan Tüzmen Alper 7-131 Osman Soykut Aron Feller 64-131 Mesut Akusta Ünsal Kemal Alnıaçık 67-128 Ümit Acar Ersoy Ulubey 104-128 Ercan Eker Barış 104-128 Aysun Güllük Evren Katırcı 108-128 Namık Kemal Yiğittürk Baba Memduh 88-123 Aytar Kakınç Baran 96-120 Yıldırım Gücük Özcan Şenol 95-114 Birsen Dürülü Gülendam 69-105 Hüseyin Avni Danyal Yalçın Bulut 1-100 Musa Uzunlar İskender Büyük 25-93 H

Kurtlar Vadisi'nin Sevilen Oyuncusu Evleniyor

Kurtlar Vadisi Pusu' nun efsane oyuncusu, ' Güllü Erhan ' karakterini canlandıran Erhan Ufak evleniyor. Erhan Ufak Gayrimenkul'de birlikte çalıştıkları Süreyya Kul ile 30 Ekim'den beri nişanlı, ünlü oyuncu yarın dünya evine girecek. Çiftin kınası dün yapıldı. Pazar günü yapılacak olan düğünde Erhan Ufak'ın nikah şahitliğini Necati Şaşmaz 'ın yapacağı tahmin ediliyor.

En Psikopat Burçlar Hangileri?

1. En Psikopat Yengeç FBI ‘ın veritabanı üzerinde suçlulara dayalı yapılan analizler sonucu en çok psikopat ve seri katil barındıran burçlar açıklandı.  Buna göre en psikopat burcun yengeç olduğu görüldü. Duygusal bir burç olarak görülen yengeçler için böyle bir sonuç çıkması oldukça şaşırtıcı. Ancak diğer burçların aksine kıskançlık gibi sebeplerden cinayet işledikleri göz önüne alınırsa bu duygularıyla hareket eden yengeç burçlarına uygun bir durum. 2. İkinci Burç Şaşırtmadı : Akrep Bir çok kişinin işin içinde manyaklık varsa birinci  olmasını beklediği burç akrep bu listede 2. sırada. Kötüsünün gerçekten çok kötü olduğu bir burç akrep. Kurbanlarını acı çektirerek sadistçe öldüren akrep burçları kinci ve hainler. 3. Mafya Babası Yay  Jüpiterin şanslı çocuklarını bu listede üst sıralarda görmek gerçekten şaşırtıcı. Dünyada en az bulunan burç olmasına rağmen ilk üçte yeralmasının sebebi ise cinayetleri başkalarına işletmiş olmaları.